Vandringsreiser til Bad Gastein

 

Fantastiske vandringer for alle

Naturen rundt Bad Gastein betraktes av mange som Alpenes vakreste, og innbyr til flotte vandringer tilpasset ethvert utgangspunk.

  • Unike naturopplevelser
  • Storslagne vandringer
  • Passer hele familien
  • Nærhet til kulturbyer

I Alpenes største nasjonalpark, Hohe Tauern, kan vi love deg en uforglemmelig naturopplevelse. Vi tilbyr vandringer i fire varianter. Den enkleste er stavgangsvandring er vi går på veier og stier nede i Gasteinerdalen.  Alpinvandring foregår oppe i fjellet, men uten bratte partier og lange nedstigninger. Alpinvandring pluss går i større høyder og er mer krevende, mens de høyalpine vandringene er for deg i toppform.

I Bad Gastein kan du velge og vrake i hoteller. Du kan bo på det velkjente Hotel Salzburger Hof, designhotellet Post, luksuriøse Villa Orania, koselige Hotel Gisela eller nyrenoverte Hotel Eden Rock. Felles for alle hotellene er at de holder en høy standard og at de ligger sentralt i Bad Gastein.

Spennende utflukter

Med sin sentrale beliggenhet er Bad Gastein et perfekt utgangspunkt for dagsutflukter til noen av verdens fremste severdigheter, som verdensarv-byen Venezia og Salzburg.

Et behagelig og myggfritt klima

Gasteinerdalen utmerker seg ved at det aldri er langt til en hyggelig fjellstue for en liten rast med god mat og godt drikke. Vandringsreisene våre tilbyr absolutt førsteklasses matstandard. Bad Gastein ligger langt mot sør, bare ca. 20 mil fra Middelhavet. Solen står høyt på himmelen om sommeren, og sammen med den store høyden får man et meget behagelig klima. Dessuten er luften krystallklar og myggfri, noe som hever kvaliteten på vandringene ytterligere.

Hva er inkludert i vandringsreisens pris?

I prisen på vandringsreisene våre er alt dette inkludert: Flyreisen t/r inkludert bagasje, transfer, overnatting på noen av våre komfortable hoteller med frokostbuffe, velkomstdrink, sakkyndig ledelse av erfarne guider, morgensamling med gjennomgang av dagens program, lokale transporter og heisturer. Dessuten fem lunsjer.

 

Gjestekarakterer
4,6 / 5
16243 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Godt organisert fra begynnelse til slutt. Kunnskapsrike og erfarne guider/fjellførene gjorde hele turen til en flott uke.” Eva Åssveen Hanklien - jul 2018

”Veldig bra opplegg rundt vandringene. Både Frida og Felix var veldig dyktige! Robert var en fantastisk guide, et levende liksikon!” Anita Kleiven - jun 2018

”Fantastisk flott ferie som var mye mer enn forventet. Profesjonelle guider i STS og veldig høy score til Eva, vandringsguide, og Fredrik som var konstant blid og hyggelig. Vil også trekke ekstra frem servitør på Hotell Post som var den beste vi kunne fått. Nydelig alt, savner ingenting! :)” Kjersti Veland, Tau - jun 2018

”Var i alpin pluss gruppe, fantastisk uke med toffe turer. Alt var godt organisert!” Randi Fykse Hallsteinsen, Bodø - aug 2018

”Fin tur med flotte aktiviteter. Positivt å kunne ”hoppe” mellom turgruppene!” Merete Skogvang, Harstad - mai 2018

”Min beste ferie til nå :) TAKK” Frank Staavset, Jørpeland - jun 2018

Vandringer

Nordic walking

Strekning:  6-10 km 
Høydeforskjell: 50-300 høydemeter 

Les mer

Alpin vandring

Strekning: 5-12 km 
Høydeforskjell: 200-800 høydemeter 

Alpin vandring pluss

Strekning: 8-14 km 
Høydeforskjell: 600-1000 høydemeter 

Et friere vandringsprogram

Tre-dagers vandring

Strekning: 5-12 km 
Høydeforskjell: 200-800 høydemeter 

Temareiser

Bike & Hike Week

Mountain Yoga

Sorter etter


         

Kart over Bad Gastein