Instruktører og ledere på yogareisen

Mountain Yoga Week ledes av en herlig gjeng instruktører, ledere og inspiratorer som kommer til å gjøre alt de kan for at du skal få det meste og det beste ut av reisen. Hovedinstruktører i løpet av uken er Miranda Ericsson, Pernilla Holmgren og Maria Sörqvist. Nedenfor kan du lese mer om dem.

Mikael Sjögren, uke 35

Mikael har i 10 år fordypet seg i Hatha- og Vinyasa-yoga. Han har et kravløst men samtidig sterk innstilling til yoga som livsfilosofi. Han formidler yogaens filosofiske bredde og formål på en hverdagslig måte. Fokus på øktene er å finne fokus gjennom bevegelse, pust og meditasjon. Hver time er litt ulikt oppbygget i flyt eller guiding, noe som gjør hver økt til en liten opplevelse. Timene tilpasses etter behov til både nybegynnere eller mer vante yogier.

 

Karin Häggbring, uke 35 og uke 38

Karin har vært Friskistrener siden 2004 og leder i dag både yoga og gymnastikk i ulike grader. Karin elsker dynamikken i å variere hard trening med mykere, mer meditative og avstressende økter. Hun tror på trening som kombinerer kunnskap og erfaring med en avslappet og inkluderende holdning. Når hun ikke trener finner man henne sannsynligvis i skogen med hund og barn eller opptatt med en coaching-samtale.

 

Gunilla Glännå, uke 38

Gunilla er sertifisert yogainstruktør og leder også annen gruppetrening i ulike former. I 10 år har hun vært yogatrener og vært med som instruktør på flere treningsreiser som helst inneholder uteaktiviteter som vandring og skikjøring. Hun brenner for helse og velvære på alle nivåer og mener yoga ikke bare gir deg energi men også gjør deg rolig, bevisst og smart.

 

Maria Sörqvist, uke 39

Maria er i det daglige yogalærer og underviser også i flere Les Mills konsepter. Hun har vært med siden starten på Alpereisers Yoga/Vandringsreiser og elsker kombinasjonen: vandring/bevegelse i nydelige omgivelser! Funfact: Maria har spilt bandy og tar seg en dukkert hver morgen året rundt.

 

 

Pernilla Holmgren uke 39

Pernilla har jobbet som instruktør siden år 2000 med ulike typer gruppetrening. I 2002 tok hun sin første yogautdannelse og har siden da undervist i yoga og videreutdannet seg med jevne mellomrom både innen yoga og andre treningsformer. Akkurat nå instruerer hun vinyasayoga, yinyoga og Bodybalance som hun elsker høyt!