Eventyrsuker

Familiens store eventyrreise

Gasteinerdalen som også kalles naturens eget eventyrland er fullproppet med aktiviteter fra morgen til kveld. Våre eventyruker henvender seg til familier med noe eldre barn (over 12 år). Uken inneholder alt fra klatring og bueskyting til rafting og spennende vandringer i naturen.

  • Familievennlige hoteller
  • Stort tilbud av aktiviteter
  • Kort transfer (1 h 15 min)
  • Eventyrbad og spa

Våre eventyruker arrangeres uke 24–32

Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; kort transfer fra flyplassen, familievennlige hoteller, mengder av og masse god mat.  I tre fullpakkede dager får vi prøve oss på sportsklatring, bueskyting og eventyrtur. En av ukens kanskje største eventyr er dagsutflukten til Taxenbach hvor vi rafter på den strie elven Salzach. En minneverdig opplevelse for hele familien. Våre dyktige reiseledere er selvsagt med på hele reisen.

Familiehotell i Bad Gastein

Våre familiehoteller er perfekt tilpasset hele familien. Med store rom, morsomme barneaktiviteter, god mat og sentral beliggenhet får dere en bekvem og hendelsesrik hotellopplevelse i hele familieuken.  

Hotel Salzburger Hof er vårt mest populære familiehotell med rom for opp til 6 personer. Hotellet har fine fasiliteter med spill- og lekerom, innendørsbasseng, spa-avdelinger, klatrevegg, lekeplass, minigolf og boulebane rett utenfor døren.

 

 

Tillegg for eventyrspakke

Inkludert: 3 aktivitetsdager inkl transport, heisturer, reiselederservice og 3 lunsjer/pikniker.

VoksenBarn (12-17 år)
1 765 kr
1 570 kr