e-Mountainbike Week

Fantastisk eventyr på to hjul

Oppdag Bad Gastein på en ny og spennende måte. I løpet av e-Mountainbike Week utforsket vi Gasteinerdalens fineste steder fra setet på hver vår el-mountainbike. Elsykler har siden de kom for et par år siden tatt verden med storm og om det er noe sted den når sitt fulle potensiale så er det i Alpene. 

  • Elsykling i stor høyde i uslåelige omgivelser
  • Fem dager e-mountainbike med erfarne guider
  • Passer for deg som vil ha en aktiv ferie i kombinasjon med god mat
  • Reise med fokus på opplevelser, nytelse og fellesskap

Takket være den batteridrevne motoren så har vi i dag mulighet til å mestre bakker og utforske områdene som tidligere ikke var mulig. Dessuten tillater de en familie eller gruppe med ulike fysiske forutsetninger å sykle sammen, da elmotorenes effekt enkelt reguleres etter kapasitet. 

Hva hender i løpet av reisen?

Uken byr på fem dager sykling under ledelse av erfarne guider. Under sykkelturene tar vi oss i fellesskap frem i et vekslende terreng med en kombinasjon av grusveier og litt mindre stier. Sammen får vi oppleve postkortlignende utsikt og hver dag stanser vi for å nyte en herlig lunsj på en av dalens koseligste hütter. Turene avsluttes i Bad Gastein med noe forfriskende på Silver Bullets delikate terrasse før vi gjør oss klare for kveldens herlige middag.

Hva innebærer det å sykle med el-mountainbike?

En el-mountainbike er i grunn og bunn en helt vanlig mountainbike hvor man har satt på en batteridrevet motor. Takket være elmotoren kan du raskt og enkelt få den hjelpen du trenger når kreftene svikter. Syklene tilbyr dessuten ulike grader av assistanse der du gjennom et enkelt tastetrykk finner et passende nivå. De som vil kjøre litt tøffere velger mindre assistanse og vice versa. På den måten er el-mountainbike et program som passer for alle, uavhengig av fysikk eller tidligere erfaring. 

Hvorfor sykle i Bad Gastein?

Med sin vakre beliggenhet, rett ved Alpenes største nasjonalpark Hohe Tauern, tilbyr kurstedet Bad Gastein unike naturopplevelser. Kombinasjonen av isbreer og blomstrende beiteenger gjør at området betraktes som et av Alpenes vakreste med noen av verdens beste vandrings- og sykkelruter. 

Hvem passer reisen for?

Reisen passer for deg som vil oppleve Alpenes vakre natur på en ny og spennende måte.  Du trenger ikke være en dyktig syklist men en viss sykkelerfaring anbefales, da terrenget kan være til dels teknisk utfordrende. Hver tur tilbyr fysisk utfordring men fokus ligger på opplevelser, nytelse og fellesskap.

Overnatting

Vi bor bekvemt på et av våre moderne hoteller, midt i hjertet av Bad Gastein. Her sover vi godt i behagelige senger og nyter en god frokostbuffé før vi begir oss ut på dagens tur. Enkelte hoteller tilbyr basseng- og spaanlegg og om kveldene serveres gode middager.

Gjestekarakterer
4,7 / 5
201 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Wow, dette var ufattelig gøy! Har aldri syklet e-bike før men kommer definitivt til å gjøre det igjen. Guidene våre gjorde reisen helt fantastisk og uforglemmelig. ” Torstein, Bergen - jul 2019

”E-mountainbike er noe vi virkelig kan anbefale. Aldri prøvd det før og var litt urolig før jeg kom ned. Men herregud! Både utfordrende og gøy og med vår dyktige guide kjentes alt mulig. ” Matilde og Henrik, Drammen - jul 2019

”MORSOMT med sykling i oppoverbakke trodde jeg aldri at jeg skulle si. Men nå skjedde det. Bad Gastein, hotellet, maten, guidene og e-bike. JAAAA! Regn med oss nesten år!” Sigrid og Arnfinn, Oslo - jun 2019

”Må innrømme at det var litt skremmende i begynnelsen, men når jeg og sykkelen ble kompiser utførte vi magi! Takk til alle reiselederne og vår elskverdige guide Mike. ” Audun, Stavanger - jul 2019