NYHET!

e-Mountainbike Week

 

 

Fantastisk eventyr på to hjul

Oppdag Bad Gastein på en ny og spennende måte. I løpet av e-Mountainbike Week utforsket vi Gasteinerdalens fineste steder fra setet på hver vår el-mountainbike. Elsykler har siden de kom for et par år siden tatt verden med storm og om det er noe sted den når sitt fulle potensiale så er det i Alpene. 

 • Elsykling i stor høyde i uslåelige omgivelser
 • Fem dager e-mountainbike med erfarne guider
 • Passer for deg som vil ha en aktiv ferie i kombinasjon med god mat
 • Reise med fokus på opplevelser, nytelse og fellesskap

Takket være den batteridrevne motoren så har vi i dag mulighet til å mestre bakker og utforske områdene som tidligere ikke var mulig. Dessuten tillater de en familie eller gruppe med ulike fysiske forutsetninger å sykle sammen, da elmotorenes effekt enkelt reguleres etter kapasitet. 

e-Mountainbike Week arrangeres:

 • Uke 28 (6.-13. juli)

Hva hender i løpet av reisen?

Uken byr på fem dager sykling under ledelse av erfarne guider. Under sykkelturene tar vi oss i fellesskap frem i et vekslende terreng med en kombinasjon av grusveier og litt mindre stier. Sammen får vi oppleve postkortlignende utsikt og hver dag stanser vi for å nyte en herlig lunsj på en av dalens koseligste hütter. Turene avsluttes i Bad Gastein med noe forfriskende på Silver Bullets delikate terrasse før vi gjør oss klare for kveldens herlige middag.

Hva innebærer det å sykle med el-mountainbike?

En el-mountainbike er i grunn og bunn en helt vanlig mountainbike hvor man har satt på en batteridrevet motor. Takket være elmotoren kan du raskt og enkelt få den hjelpen du trenger når kreftene svikter. Syklene tilbyr dessuten ulike grader av assistanse der du gjennom et enkelt tastetrykk finner et passende nivå. De som vil kjøre litt tøffere velger mindre assistanse og vice versa. På den måten er el-mountainbike et program som passer for alle, uavhengig av fysikk eller tidligere erfaring. 

Hvorfor sykle i Bad Gastein?

Med sin vakre beliggenhet, rett ved Alpenes største nasjonalpark Hohe Tauern, tilbyr kurstedet Bad Gastein unike naturopplevelser. Kombinasjonen av isbreer og blomstrende beiteenger gjør at området betraktes som et av Alpenes vakreste med noen av verdens beste vandrings- og sykkelruter. 

Hvem passer reisen for?

Reisen passer for deg som vil oppleve Alpenes vakre natur på en ny og spennende måte.  Du trenger ikke være en dyktig syklist men en viss sykkelerfaring anbefales, da terrenget kan være til dels teknisk utfordrende. Hver tur tilbyr fysisk utfordring men fokus ligger på opplevelser, nytelse og fellesskap.

Overnatting

Vi bor bekvemt på et av våre moderne hoteller, midt i hjertet av Bad Gastein. Her sover vi godt i behagelige senger og nyter en god frokostbuffé før vi begir oss ut på dagens tur. Enkelte hoteller tilbyr basseng- og spaanlegg og om kveldene serveres gode middager.

Bestill før 31/3, så inngår alle middager

Om du bestiller vandringsreisen din før 31. mars 2019, så inngår foruten de fem lunsjene også de gode middagene i reisens pris
(verdi opp til 3 000 kr).

Dette er inkludert i reisens pris:

 • Fly t/r til Salzburg inkl. 20 kg bagasje 
 • Overnatting på sentralt beliggende hotell med god standard
 • Stor frokostbuffé 
 • Delikate middager (ved bestilling før 31/3)
 • Leie av Mountainbike (inkl. hjelm)
 • Fem dagers sykling under ledelse av erfarne guider
 • Reiselederservice

Priseksempel med avreise 6/7

Dobbeltrom på Ski Lodge Reineke ***+

Pris fr 13 690 kr

Hotell i Bad Gastein

Sorter etter