Aktiviteter i Champoluc

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Bestill før:

30.4

Eventyr og avkobling i Champoluc

Om sommeren tilbyr Champoluc både eventyr og avkobling, og det finnes mengder av ulike aktiviteter å velge mellom under uken. Her finnes alt fra sykling i utrolig natur, til padel og golf omgitt av de mektige fjellmassivene. Det finnes også vakre parker med spaserstier og eventyrparker for de yngre. Eller hvorfor ikke spandere en ettermiddag på luksuriøse Monterosa Spa for total avkobling? Sommeren i Champoluc har noe for alle!

Vinsmaking – mandag

Hva er en uke i vinens hjemland Italia uten en vinsmaking? På Hotel Castor har vi en vinsmaking sammen med hotellets eiere Herman og Beatrice som kommer og forteller om Italias og Aostadalens vinproduksjon. Vi prøvesmaker 6 ulike viner med lokale druer som for eksempel Fumin, så vel som andre viner fra nordlige Italia. Til vinsmakingen serveres det italienske delikatesser i form av ost og spekemat.

Legg til i bestilling

Golf blant fjelltoppene

Bare 15 minutter fra sentrum i Champoluc ligger en fantastisk 9-hullsbane, omgitt av fjellene og den vakre naturen. Banen brer seg ut langs elven Évançon som renner gjennom Champoluc, med krystallblått vann fra isbreen. Å kombinere golf med de fantastiske alpeomgivelsene er en opplevelse utover det vanlige.

Padel på nye høyder

Får du ikke nok mosjon oppe i fjellene har det nylig blitt bygget to helt nye padelbaner midt i Champoluc. Kombinasjonen av å spille padel, samtidig som man er omgitt av de mektige fjellmassivene, er en mektig opplevelse. Banene er også opplyst på kvelden, så vil man spille kveldspadel kan man avslutte dagen her.

Spa & wellness

Koble av på spa etter en lang dag med vandring i fjellene. Utover spa-avdelingen på Hotel Breithorn finnes det også et spa-anlegg bare 10 minutters spasertur fra hotellet. Monterosa Spa ligger vid foten av Monte Rosa-massivet med fantastisk utsikt over naturen og fjellene. Her kan du oppleve alt fra termalbad til ulike pooler, badstuer og massasje- og skjønnhetsbehandlinger.