Underholdning i Cervinia

Underholdning

- Afterski Cervinia med restauranter og hæla i taket

Afterski, eller Après-ski som det heter i Italia, foregår ofte et stykke oppe i bakken, for å kunne nyte Cervinias ettermiddagssol så lenge som mulig. Plan Torrette, som ligger like ved toppen av Cretazheisen, har en av de største solterrassene i Cervinia. Her samles mange om ettermiddagen for å avslutte skidagen på best mulige måte. Det blir ofte full fart med live-DJ og dans.

The Bar, som tillhører Hotel Principe delle Nevi, har en hyggelig solterrasse og en nyrenovert bar med hyggelige og partyglade barkeepere.

Sound Club og Gasoline er Cervina-nattens innesteder, bra klubber begge to. Vil du ta det roligere og slappe av, så anbefaler vi Ymeletrob, en hyggelig cocktailbar og grapperia. På lokalbefolkningens favorittsted, Lo Copa Pan, er det alltid høy stemning. 

Dette er Italia, og naturligvis er det mange matsteder å oppdage. Jour et Nuit har et utmerket kjøkken, det er forøvrig der vår vinsmaking foregår.

Både Restaurant Hermitage og Copa Pan serverer meget god fondue. Le Vieux Grenier, Sotto Zero og La Grotta har god pizza.

Den beste fiskesuppen får du oppe i fjellet, hos Ulla på Chalet Etoile.

Anbefales varmt. Baita Cretaz er fjellrestauranten som henter sine gjester med snøscooter. Her serverer man en smakfull kjøttfondue og raclette. På Zermatt-siden kan lunsjstedet Fluhalp anbefales.