Underholdning i Cervinia

Underholdning i Cervinia

I Cervinia er atmosfæren avslappet, gjestfri og gemyttlig. Her kan du streife rolig rundt langs pittoreske gater og besøke koselige uteserveringer, restauranter og små italienske boutiquer. Både turister og de lokale i landsbyen dyrker solen, fokus ligger på nytelse og å "ta det piano".

Italia er verdensberømt for maten sin, og en reise til Cervinia innebærer stort fokus på smaksopplevelser. Her finns massevis av matsteder å oppdage.

Restauranter

Restaurang Hermitage

Elegant restaurant prisbelønt flere ganger for sin førsteklasses mat. Test de lokale spesialitetene eller nyt innovative smaker. 

 

Lo Copa Pan

Når mat blir kunst! Ifølge mange serverer de her Alpenes beste mat, og restauranten drives av ski- og matentusiast Mirko som i seg selv gjør dette stedet verdt å besøke. Smak på pastaen med hjortefilet eller nyt store spekefat med lokal ost og parmaskinke.

 

Sotto Zero

Kanskje mest kjent for sin utsøkte pizza er dette et sted verdt å besøke. Restauranten har flere ganger vunnet pris for maten sin! 

 

Jour et Nuit

Her serveres utmerket mat med et bra utvalg av gode viner. Kjøtt som tilberedes i vedovn og hjemmelaget pasta er noen av delikatessene som tilbys. 

 

Metzelet

Sjarmerende restaurant med fantastisk utsikt over fjellmassivene. Her kan du nyte klassisk italiensk mat med god drikke på den store terrassen.

 

Bistro de L’abbe

Beliggende ved siden av den ikoniske kirken serveres ifølge mange Alpenes beste fisk. Med sin klassiske Valdostanske mat er restauranten en stor favoritt blant tilreisende. 

 

Barer

Sound Club

Populær nattklubb som kryr av festklare ungdommer. Liveband, DJ’s, temakvelder og minglefotografer. Dere hører jo selv – dette er et av Cervinias heteste insteder. 

 

Ymeletrob

En hyggelig cocktailbar og grapperia. Et litt roligere valg som passer perfekt etter en lang dag i naturen.

 

Lo Copa Pan

De fastboendes favorittsted der stemningen alltid er høy. Masse folk og bra musikk. Baren ligger midt i landsbyen på gateplan, med den populære restauranten i kjelleren. 

 
NYHET

Grivola Lounge Bar -1 

Lounge Bar -1 er en nyåpnet cocktailbar som ligger en trapp ned på hotell Grivola. En hyggelig bar med store selskapsflater og åpen peis. Gin & Tonic er en av spesialitetene.

 

Tasty

Baren de fastboende liker å henge på serverer enklere småmat, fantastisk god kaffe men også nydelige drinker.