Mat & drikke i Cervinia

Rik mat- og vinkultur i Cervinia

I Cervinia er atmosfæren avslappet, gjestfri og gemyttlig. Her kan du streife rolig rundt langs pittoreske gater og besøke koselige uteserveringer, restauranter og små italienske boutiquer. Både turister og de lokale i landsbyen dyrker solen, fokus ligger på nytelse og å "ta det piano".

Restauranter

Restaurang Hermitage

Elegant restaurant prisbelønt flere ganger for sin førsteklasses mat. Test de lokale spesialitetene eller nyt innovative smaker. 

 

Sotto Zero

Kanskje mest kjent for sin utsøkte pizza er dette et sted verdt å besøke. Restauranten har flere ganger vunnet pris for maten sin! 

 

Jour et Nuit

Her serveres utmerket mat med et bra utvalg av gode viner. Kjøtt som tilberedes i vedovn og hjemmelaget pasta er noen av delikatessene som tilbys. 

 

Metzelet

Sjarmerende restaurant med fantastisk utsikt over fjellmassivene. Her kan du nyte klassisk italiensk mat med god drikke på den store terrassen.

 

Bistro de L’abbe

Beliggende ved siden av den ikoniske kirken serveres ifølge mange Alpenes beste fisk. Med sin klassiske Valdostanske mat er restauranten en stor favoritt blant tilreisende. 

 

Barer

Ymeletrob

En hyggelig cocktailbar og grapperia. Et litt roligere valg som passer perfekt etter en lang dag i naturen.

 

Tasty

Baren de fastboende liker å henge på serverer enklere småmat, fantastisk god kaffe men også nydelige drinker.