Bilde

Hotel Marmore

Cervinia

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating 179 anmeldelse ›

Skiheis

200 m

Skibuss

50 m

Sentrum

0 m

Fra kr 11 030/person

Inkl fly, hotell & frokost

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 20.07.2024 med overnattning i 4–5-sengsrom

Bekvemt konferansehotell med beste beliggenhet

Populære Hotel Marmore er vårt stjernehotell i Cervinia, som passer perfekt for hele bedriftens konferansereise. Her bor man behagelig med perfekt beliggenhet, midt i landsbyens koselige hovedgate. Rommene er av ypperste klasse med påkostede materialvalg i rustikk Aosta-stil. De fleste av rommene har dessuten egen balkong med utsikt over Matterhorn og det imponerende Monterosa-massivet. 

På Hotel Marmore finnes det flere fine fasiliteter; blant annet en hyggelig restaurant, bar og tilgang til treningsrom. "Ristorante Angelo" serverer omsorgsfullt tilberedte retter fra det italienske kjøkken, og på vinkartet deres finnes det mange lokale viner fra Aosta og Piemonte. I hotellbaren kan man koble av etter en lang dag ute i naturen og nyte en kald Peroni med italienske delikatesser, eller hvorfor ikke en Aperol?

På hotellet finnes fine og velutstyrte konferanserom for opptil 25 personer, men selvsagt tar vi mot større konferansegrupper. Vi hjelper dere med å skreddersy et opplegg som passer for nettopp deres bedrift!