Mat & drikke i Bad Gastein

Mat & drikke i Bad Gastein

I Bad Gastein bys det på et rikt restaurant- og uteliv. Her finnes mange restauranter med kjøkken fra alle verdens hjørner.

Panoramautsikt!

Gipfelrestaurant Stubner

Opplev Alpenes nye topprestaurant på 2.230 m.o.h. og nyt Gasteinerdalens deiligste Kaiserschmarrn og beste utsikt på den store solterrassen. Restauranten når du gjennom å ta Stubnerkogel-heisen opp til toppen.

Førsteklasses mat!

Restaurant Ritz

På Hotel Salzburger Hof finner du velkjente Restaurant Ritz, med unik atmosfære og førsteklasses mat. Ritz Restaurant serverer gode femretters middager av absolutt ypperste klasse og hotellets vinkjeller tilbyr mange spennende viner, ikke minst lokale storheter. 

 
Barnevennlig!

Restaurant Jagdstube

Restaurant Jagdstube er en koselig og tradisjonell restaurant med varm atmosfære. Her serveres både lunsj og middag hver dag. Plassert rett inntil Hotel Salzburger Hofs lekerom gjør Jagdstube perfekt for barnefamilier.

 

Restaurant Angelo´s

Angelo's er en koselig og populær italiensk restaurant som serverer mat av høy klasse. På menyen finner du alt fra steinovnsbakt pizza, pasta og salat. Her finnes også et stort utvalg av fantastiske viner fra hele verden.

 

 

Orania Stüberl

Med en meny som bygger på det klassiske østerrikske kjøkken er Orania Stüberl helt klart verd et besøk. Her finnes også internasjonale retter, men råvarene er lokale og både Gösser og Trumer Bier fås på fat. Den koselige terrassen er åpen året rundt.

 
Fondue!

Restaurant Hofkeller

Beliggende i Hotel Salzburgs rustikke og sjarmerende kjellerhvelv serverer restaurant Hofkeller tradisjonell fondue, raclette og Steinplatte. Matrettene er perfekte å nyte i litt større selskap der man kan dele flere ulike retter. Vi lover at du ikke kommer til å gå sulten derfra.

 

Gatz Tapas & Steaks

Opplev Spania midt i Bad Gastein på Gatz Tapas & Steaks.  Nyt hjemmelaget tapas og utsøkte viner på landsbyens beste uteservering og solterrasse. Velg mellom et helt måltid eller et glass vin med snacks.