Ukeprogram

Sikkerheten går alltid først og vi kommer derfor alltid til å tilpasse våre vandringer og aktiviteter etter dagens forutsetninger. Været i Alpene skifter fort og ofte, og vi må derfor være fleksible. Det er derfor viktig å vite at eksempelprogrammet på hjemmesiden og i katalogen kan endre seg. 

Dag 1 Lørdag

Vi flyr fra Norge. Vi ankommer Bad Gastein og sjekker inn på hotellet. I dag kan dere bare nyte det å komme fram og utforske den fine byen til fots på egen hånd. En lunsj i Hotel Salzburger Hofs Jagtstube kan anbefales. Om kvelden venter en god middag.

Dag 2 - Søndag

Vi starter uka med en vandring på den klassiske Kaiser Wilhelm-turveien. På veien stopepr vi blant annet og mater tamme ekorn med nøtter før vi avslutter turen med en god lunsj på den vakre hytta Bäckerwirt. Det er mulig å ta buss tilbake. Vel hjemme i Bad Gastein tar vi noe godt å drikke på Silver Bullets terrasse og tester deres «fun park». Her finnes det slack line, boule og minigolf!  Samling utenfor Hotel Salzburger Hofs resepsjon.

Dag 3 - Mandag

På mandagen reiser vi til Dorfgastein og Fulseck opp til toppen, for senere å traske ned til den fine innsjøen Spiegelsee der vi skal gå på den kjente ” barfotstien ”  som får blodsirkulasjonen i gang i føttene. Lunsj inntar vi på hyggelige Wengeralm. Tilbake i Bad Gastein blir det mulighet til å teste klatreveggen ved Silver Bullet for en liten slant, forhåndsregistrering i påmeldingspermen er nødvendig. Oppmøte ved Bahnhof.

Dag 4 - Tirsdag

Tirsdag er foreldrenes fridag der våre reiseledere tar med barna til Böckstein og lærer dem å bake den klassiske desserten Krapfen (østerriksk munk) som selvsagt spises i forbindelse med den lette lunsjen. Deretter tar vi en titt på alle kaninene, marsvinene, hønene og grisene som bor på hütten Astenalm. Her ønsker vi at barna har med seg en lapp med foreldrenes telefonnummer på og en liten slant til is/drikke. Oppmøte ved Bahnhof.

Dag 5 - Onsdag

Idag er det frie aktiviteter. Våre reiseledere gir dere gjerne tips. Vi anbefaler blant annet å besøke badeanlegget Felsentherme i Bad Gastein, eller dere kan bli med på vår utflukt til Venezia. Tidlig avgang til en av verdens største og vakreste severdigheter, med Markusplassen, Dogepalasset og Rialtobroen. Det er tid nok til gondoltur, shopping og en god lunsj. Retur og sen kveldssupé på Hotel Salzburger Hof (v/ halvpensjon) Mot tillegg.

Dag 6 - Torsdag

Vi tar buss til nabobyen Nassfeld og nasjonalparken Hohe Tauern. Her venter en nydelig vandring i den fine dalen og vi får lære oss om dyrelivet, natur og andre spennende ting. Lunsj på koselige Valeriehaus som har den østerrikske pannekaken ”Kaiserschmarren” som spesialitet. Etter lunsj går vi inn nabodalen Sieglitztal der man kan få glimt av fjellgeiter. Oppmøte ved Bahnhof.

Dag 7 - Fredag

Vi avslutter uken med en utflukt til nabodalen Angertal der vi har en dag fylt med leker og aktiviteter. På timeplanen står bueskyting (på egen regning, 10€) og gullvasking på Waldgasthof. Siden spiser vi en fantastisk Gröstl på hytta Angerblick før vi tar oss tilbake til Bad Gastein for avslutningsmøte. Oppmøte ved Bahnhof.

Dag 8 - Lördag

Idag är det hemresedag. Efter en härlig frukostbuffé lämnar vi paradiset Bad Gastein för denna gång.