Familieuker i Bad Gastein

 

Åpent kjøp på alle somerreiser

Gjelder på alle våre sommerreiser til Alpene.

Åpent kjøp på alle somerreiser

Gjelder på alle sommerreiser til 31/01.

Åpent kjøp til:

31. januar

Naturens eget eventyrland

Våre familieuker i Bad Gastein er fullproppet med morsomme aktiviteter som passer familier med noe mindre barn (opp til 12 år). Vask gull i Angertal, opplev spennende murmeldyrsafari og nyt en foreldrefri dag. Ta med familien inn i naturens eget eventyrland og oppdag hva Alpenes eventyrverden har å by på.  

  • Eget familieprogram
  • Stort tilbud av aktiviteter
  • Familievennlige hoteller
  • Rikt dyre- og naturliv

I sommer arrangerer vi våre familieuker i uke 24–32. Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; kort transfer fra flyplassen, familievennlige hoteller, mengder av og masse god mat. Ingen dag er den andre lik og våre guider er flinke til å finne på aktiviteter som passer barn i alle aldre.

Familiehotell i Bad Gastein

Våre familiehoteller er perfekt tilpasset hele familien. Med store rom, morsomme barneaktiviteter, god mat og sentral beliggenhet får dere en bekvem og hendelsesrik hotellopplevelse i hele familieuken.  

Hotel Salzburger Hof er vårt mest populære familiehotell med rom for opp til 6 personer. Hotellet har fine fasiliteter med spill- og lekerom, innendørsbasseng, spa-avdelinger, klatrevegg, lekeplass, minigolf og boulebane rett utenfor døren.

Inkludert i familieuken

5 aktivitetsdager, transport, heisturer, reiselederservice og 5 lunsjer/pikniker.

Tillegg voxen (18+)Tillegg barn (2-12 år)
1 195 kr 1095 kr