Felsentherme

 

Avkobling med bad i varme kilder

Midt i sentrale Bad Gastein ligger Europas mest miljøvennlige bad- og spaanlegg, Felsentherme. Her finner man et flere tusen kvadratmeter stort spa-område med flere typer badstuer, dampbad, relaxområder, treningsapparater, vannsklier og oppvarmede bassenger; både innen- og utendørs.

Vannet på spa-anlegget Felsentherme kommer direkte fra de underjordiske kildene oppe i fjellene, og er rikt på mineraler, noe som har en velgjørende effekt på både kropp og sjel. Det helende termalvannet sammen med den friske alpeluften og utsikten over de omkransende fjellene gjør et besøk på Felsentherme til en magisk opplevelse.

Klorfrie bassenger med termalvann direkte fra fjellene

Hver dag pumpes en million liter vann fra fjellene direkte inn i bassengene på Felsentherme. Takket være den høye kvaliteten på vannet og den kontinuerlige utskiftingen behøves det ikke klor, noe som gjør vannet helt naturlig. Med mange ulike bassenger og fire ulike avdelinger på Felsentherme, finnes det noe for alle her, uavhengig om du er ute etter en rolig spa-opplevelse eller et vanneventyr for hele familien.

Om vinteren er utendørsbassengene populære, og kontrasten mellom det oppvarmede bassenget og de mektige fjellene, med skikjørerne som seiler ned Stubnerkogel, er et imponerende skue. Om sommeren blir Felsentherme en oase for solelskere med sine utendørsbassenger og solfylte terrasser med behagelige solstoler. Å koble av her etter en lang dag med vandring er den perfekte rekreasjon.

 

Badstubad utenom det vanlige

På Felsentherme har du sjansen til å oppleve avkobling og badstubad utenom det vanlige, ta badstue på over 1 100 meters høyde med enestående panoramautsikt over fjellene.

Badstu-avdelingen er over 600 m² og her finner du åtte ulike badstuer og dampbad av forskjellig slag. En helt unik opplevelse er saltvannsgrotten, der den høye luftfuktigheten og en temperatur på 40°C har positiv effekt på både pust og blodsirkulasjon.

NB! Badstu-avdelingen er kun tilgengelig for deg som er over 16 år.

 

Trening & behandlinger

Koble av eller koble på? På Felsentherme behøver du ikke velge! Mot en avgift finnes det mulighet til å trene styrke og kondisjon i det 150 m² store treningsstudioet. Her finnes alt tenkelig utstyr for en ultimat treningsøkt. Behøver man å koble helt av etter en fullspekket dag på fjellet, finnes det en rekke ulike typer massasje og behandlinger å bestille.