Felsentherme

Bad Gastein

Felsentherme - avkobling med bading i varme kilder

I nabolaget til Hotel Salzburger Hof ligger Europas mest miljøvennlige bad og spa-anlegg – Felsentherme. Her finnes tusenvis av kvadratmeter spa-område med flere typer badstuer, dampbad, sollandskap og oppvarmede bassenger - både innen- og utendørs. 

Hver dag pumpes 2 millioner liter vann opp direkte fra de varme underjordiske kildene, noe som gjør at man ikke behøver å benytte klor – og vannet holder alltid behagelige 36 grader.

På Felsentherme finnes det flere ulike avdelinger å besøke med partneren, familien eller vennene. Velg å koble av innendørs eller utendørs i det store landskapet med en vakker utsikt.

Hvorfor skal du besøke Felsentherme?

Lokalt kildevann
Familie, venner eller partner
4 Spa-avdelinger
Lange åpningstider
8 ulike badstuelandskap
Massasje & Gym tilgjengelig

Varme kilder

Noen steinkast bort fra hotellet Salzburger Hof finner du spa-landskapet Felsentherme som befinner seg 1 100 meter over havet. Etter en reise på noen tusen år har grunnvannet presset seg opp mot overflaten og fylt Felsenthermes bassenger med mineralrikt vann som tilfører kroppen kjærkomment og tiltrengt oksygen. De 18 varme kildene tilfører oppfriskende vann på ulike temperaturer til de ulike bassengene i dette unike vannkomplekset. Vannet fra de varme kildene fyller mange funksjoner som å gjenopplive trette celler i kroppen. 

Trette muskler og dårlig sirkulasjon er kun et vagt minne etter et besøk i det varme vannet.

 

Avkoblende Spa

Enten du har hatt en hel dag på sykkelen, eller vandret i de vakre omgivelsene, så finner du den optimale spa-avdelingen for deg på Felsentherme. Her finner du fire ulike spa-avdelinger for enten hele familien, vennene eller partneren. Forny deg fra topp til tå i bassengenes ulike temperaturer, alt fra 24°C til 40°C. Nyt varmen på solterrassen eller varm opp hele kroppen i badstuelandskapet. Med åtte ulike typer badstuer har du stor valgmulighet, alt fra 40°C opp til 90°C.

Bad eller badstue? Her finnes begge deler – i mengder

 

Fyll på med energi

Koble av eller koble på, her finner du alternativer. På Felsentherme er det mulighet til å bygge opp styrken i det 150 kvadratmeter store treningsstudioet. De har apparater både for kondisjon og styrke. Behøver du å koble av etter en fullspekket dag, er det mulig å få ulike former for massasje. Massasje og gym er tilgjengelig mot avgift.