Alpentherme

Bad Hofgastein

Alpentherme - en alpin vannverden

Alpentherme byr på en hel verden av 100% thermalvann i en unik atmosfære. Med relax, ulike typer bassenger, spa og badstuer tilbyr Alpentherme alt du ønsker deg for en behaglig opplevelse. Anlegget er oppbygget i fire verdener, Relax world, Sauna world, Kids world og Ladies world. 

Hver avdeling i Alpentherme er fylt med mineralrikt, lokalt kildevann. Enten du og reisefølget er der for avkobling, eventyr eller lek, så finnes det noe for deg. Det er masse plass for deg og partneren, familien eller vennene i det 36 000 kvadratmeter store landskapet.

Avkobling har sjelden så vakker utsikt som Alpentherme har ut over de vakre fjelltoppene.

Hvorfor skal du besøke Alpentherme?

Lokalt kildevann
36 000 kvadratmeter stort
4 ulike spa-avdelinger
Lange åpningstider
10 st badstuelandskap
Familie, venner eller partner
Massasje
Gym

Ulike spa-verdener – for alle slags selskap

I hjertet av fjell-landsbyen Bad Hofgastein finner du Alpentherme. Hele vannlandskapet er fullt av mineralrikt kildevann som har presset seg opp mot overflaten etter mange tusen år. Alpentherme tilbyr fire ulike spa-verdener fylt med det oksygenrike vannet som pleier kroppen din. De fire områdene i det gigantiske anlegget består av Relax-, Familie-, Badstue- samt Kvinneavdelingen. Alle tilrettelagt for å møte deg og ditt selskaps behov og ønsker. 

copyright: Alpentherme Gastein
 

Flere badstuelandskap - for ulike formål

Gi kroppen mulighet til restitusjon i den store badstueverdenen. Med 10 ulike badstuelandskap finnes det masse plass til å koble av etter lange dager med vandring og aktiviteter i den vakre naturen. På temperaturer mellom 40°C og 95°C  finner du 6 badstuer innendørs og resterende 4 utendørs. Hva foretrekker du? En tradisjonell finsk sauna eller en innovativ med aromaterapeutiske innslag av ulike dufter. Her finnes de fleste alternativer, med vakker panoramautsikt over fjelltoppene. 

copyright: Alpentherme Gastein
 

Massasje & Gym

Koble av eller koble på, her finner du alternativer. På Alpentherme er det mulig å styrketrene enten i gruppe eller enkeltvis. Stedet har apparater for både kondisjon og styrke. Behøver du å koble av etter en fullspekket dag, er det mulig å få ulike former for massasje. Massasje og gym er tilgjengelig mot avgift.

copyright: Alpentherme Gastein