Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Ski Around – opplev fem skisteder på én uke

Bli med oss på Ski Around denne vinteren og få muligheten til å teste ut fem av Østerrikes beste skisteder i løpet av én og samme uke. Ski Around er et guidet helhetskonsept for deg som vil oppleve mer på skiferien din. 

  • 6 dagers felles skikjøring i fem ulike skianlegg
  • Inkluderer entré til Schladming Night Race
  • Fokus på fantastisk skikjøring og hyggelig selskap

 

Hva skjer i løpet av reisen?

Uken byr på to dagers guidet skikjøring rundt Gasteinerdalen samt fire dagsturer til skistedene Saalbach, Schladming, Zell am See-Kaprun og Flachau. I begynnelse av uken deler vi oss inn i ulike grupper etter vanskelighetsgrad og tempo, innen vi begir oss ut for å oppleve det beste hvert respektive sted har å by på. Vi møtes og spiser lunsj sammen, og avslutter dagen med en felles afterski før middag.

På dagsturen vår til Schladming kommer vi til å bli værende til sent på kvelden for å få med oss en av Alpenes største skibegivenhet, Schladming Night Race. Her konkurrerer verdenscupens herrer om den attraktive slalåmseieren foran drøyt 50 000 jublende tilskuere.

Hvem passer reisen for?

Ski Around passer for deg som vil oppleve mer enn bare ett skisted på skireisen din. Reisens opplegg gjør at vi har godt med tid til å utforske Gasteinerdalens perler, samtidig som vi også får mulighet til å teste ytterligere fire av Østerrikes absolutt beste skisteder. Det viktigste på reisen er å oppleve fantastisk skikjøring i kombinasjon med hyggelig selskap. Vi deler oss opp i grupper efter vanskelighetsgrad og tempo, noe som gjør at reisen passer for alle ferdighetsnivåer. Det eneste kravet er at du behersker å komme deg ned røde løyper.

Overnatting

I uken bor vi behagelig på historiske Hotel Salzburger Hof****+ eller koselige Hotel Gisela***,midt i sentrale Bad Gastein. Her sover vi godt i nydelige DUX-senger og nyter en herlig frokostbuffé hver morgen, og om kveldene serveres vi gode fem-/treretters middager.