Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle skireiser under vintern 2024.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31/8 på alle skireiser under vinteren 2024

Åpent kjøp til:

31/8

Ski Around - skikjøring i 4 anlegg i Salzburgerland

Bli med oss i vinter på Ski Around og få muligheten til å teste fire av Østerrikes beste skianlegg i løpet av én og samme uke.

  • Passer for deg som vil oppleve mer enn ett skianlegg i løpet av reisen.
  • Totalt seks skidager i fire ulike anlegg (Bad Gastein, Saalbach, Schladming og Zell am See - Kaprun). Les om alle anleggene her →
  • Inkluderer entré til Schladming Night Race.
  • Starter i Bad Gastein der vi bor fint og spiser godt på noen av våre fine hoteller.

Hva skjer i løpet av reisen?

Denne uken byr på tre dagers guidet skikjøring rundt om i Gasteinerdalen samt tre dagsutflukter til de nærliggende skianleggene Saalbach, Schladming og Zell am See/Kaprun. Vi kommer til å dele oss opp i grupper med ulikt tempo og sammen opplever vi alt det beste som hvert enkelt sted har å tilby. Vi avslutter med felles lunsj og på slutten av hver dag hygger vi oss også med felles afterski før vi begir oss hjemover for kveldens middag. På vår dagsutflukt til Schladming kommer vi til å bli værende til kvelden og bivåne Alpenes årlige største skievent, Schladmings Nightrace. Verdensmesterskapet for herrer konkurrerer her gjennom to runder om den ettertraktede slalåmseieren foran drøyt 50 000 heiende tilskuere.

Se hele dagsprogramet her →

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer deg som ønsker å oppleve mer enn ett skisted i løpet av reisen. Reisens opplegg innebærer at vi har masse tid til å utforske Gasteinerdalens gullkorn, samtidig som vi på våre dagsutflukter får muligheten til å prøvesmake på ytterligere tre av Østerrikes absolutt beste skisteder. Reisens fokus ligger på å få oppleve fantastisk skikjøring i kombinasjon med et hyggelig fellesskap og da vi deler oss i ulike tempogrupper passer reisen for alle ferdighetsnivåer. Det eneste kravet er at man behersker å komme seg ned røde løyper. Foretrekker man i stedet å kjøre på egen hånd for å siden henge seg på til lunsj, afterski eller hjemreise er dette selvsagt også mulig.   

Overnatting

Vi bor behagelig på vårt fineste Hotel Salzburger Hof, mitt i hjertet av Bad Gastein. Her sover vi godt i nydelige senger og nyter en god frokostbuffé før vi starter dagens skikjøring. Om kveldene serveres 7 st femretters vellagde middager.