Mat & drikke i Zell am See

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Zell am See

Det spiller ingen rolle om du liker mat fra Østerrike, Asia eller middelhavet; gjestene i byen kommer fra hele verden, og mattilbudet er deretter. Her finns all slags internasjonal mat for enhver smak hos de over 100 restaurantene i området. Etter en lang dags skikjøring kan det være velkomment å varme seg på en eller flere av de hyggelige pubene. Her er det også mange koselige og genuint østerrikske kafeer.

Gå ikke glipp av muligheten ti å nyte det typisk østerrikske livet og den hjertelige gjestfriheten. Dette finner du i de rustikke vertshusene oppe på fjellene Kitzsteinhorn og Schmittenhöhe. Her kan du møte lokalbefolkningen og få tips om de beste skimulighetene. Og for all del – ikke glem å nyte den fenomenale utsikten!

Når du er i Zell am See-Kaprun kan du feste hvor som helst, oppe på fjellet eller nede i dalen. Den som foretrekker afterski kan holde det gående til langt ut i de små timer. Ekte østerriksk afterski er berømt og en morsom måte å runde av en bra dag i bakken på. Utvalget av afterskisteder er stort, med livemusikk og andre partyspill som sørger for super stemning.

For den som foretrekker å ta det litt roligere anbefales østerrikske spesialiteter som "Kasnocken" eller "Glühwein", som nytes aller best til den flotte utsikten fra en av restaurantene på fjellet.