Mat & drikke i Zell am See

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

Dager
Timmer
Minutter
Sekunder

Mat & drikke i Zell am See

Det spiller ingen rolle om du liker mat fra Østerrike, Asia eller middelhavet; gjestene i byen kommer fra hele verden, og mattilbudet er deretter. Her finns all slags internasjonal mat for enhver smak hos de over 100 restaurantene i området. Etter en lang dags skikjøring kan det være velkomment å varme seg på en eller flere av de hyggelige pubene. Her er det også mange koselige og genuint østerrikske kafeer.

Gå ikke glipp av muligheten ti å nyte det typisk østerrikske livet og den hjertelige gjestfriheten. Dette finner du i de rustikke vertshusene oppe på fjellene Kitzsteinhorn og Schmittenhöhe. Her kan du møte lokalbefolkningen og få tips om de beste skimulighetene. Og for all del – ikke glem å nyte den fenomenale utsikten!

Når du er i Zell am See-Kaprun kan du feste hvor som helst, oppe på fjellet eller nede i dalen. Den som foretrekker afterski kan holde det gående til langt ut i de små timer. Ekte østerriksk afterski er berømt og en morsom måte å runde av en bra dag i bakken på. Utvalget av afterskisteder er stort, med livemusikk og andre partyspill som sørger for super stemning.

For den som foretrekker å ta det litt roligere anbefales østerrikske spesialiteter som "Kasnocken" eller "Glühwein", som nytes aller best til den flotte utsikten fra en av restaurantene på fjellet.