St Anton

1 304 - 2 650 m o h

Fantastisk skikjøring med legendarisk offpiste

St Anton har vært folkets favoritt i mange år. Hvis du tar en rask titt på løypekartet er det ikke vanskelig å forstå hvorfor nettopp den sjarmerende tyrolerbyen, St Anton am Alberg, på 1 304 meter over havet, var sted for verdens første skiskole og senere foretrukket som vert for VM i utfor i 2001.

  • Østerrikes største ski system
  • Legendarisk offpist
  • Moderne heiser
  • Østerrikes beste natteliv

I dag fremstår St Anton som den komplette alpedestinasjon. Skiområdet er enormt, og mulighetene mange. Her får du alt du trenger for en vellykket skiopplevelse; snøsikkerhet, varierende løypenett, store høydeforskjeller, puddersnø og enorme muligheter for friskikjøring, både alpint og på snowboard. 

Det er et flertall av middels bratte bakker i St Anton. De sorte løypene er få, og de blå og røde løypene dominerer løypekartet. Skikjøringen rundt St. Anton, med 2811 meter høye Valluga i midten, byr også på variert og god kjøring. 

Verdens beste after-ski

I St Anton finner du hotelltilbud, spa og restauranter i alle varianter.  Nattelivet omtales som et av Østerrikets beste, og det hevdes at St Anton har verdens beste after-ski.  Den kjente Krazy Kanguruh ligger 500 meter opp i skibakken. Og på Mooserwirt er det fullt allerede før heisene stenger.   

Løyper

305

km løype

88 heiser

18 46 65

Høyde over havet 1304 m

Høyeste skikjøring 2650 m

Største fallhøyde 1507 m

Transfertid 1 time 30 min

Gjestekarakterer
4,6 / 5
9526 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Fantastisk reise fra start til slutt. Koselige reiseledere, hyggelig verktskap på Haus Gruber. Bra afterski og uteliv og ikke minst helt krem skikjöring med Viggo. Ha en fortsatt deilig sesong.” Henrik - feb 2019

”Haus Genewein: veldig bra hotell, både plassering og service!” Hilde - mar 2019

”Bra paketlösning, trender icke tanke på noe, allt er tatt hand om av STS.” Anders - feb 2019

”Totalt sett veldig bra! Reiser gjerne med STS igjen!” Pål - jan 2019

”Syntes reisen var super. Ingenting å klage på!” Maria - mar 2019

”Meget bra skisted, kan anbefales har allt. Å reise med STS gjör allt enklere, anbefeles!!” John - feb 2019

”Meget hyggelige reiseledere. Positive og energiske jenter som gjorde turen vår til St anton helt perfekt :) ” Erik - feb 2019

Hotell i St Anton

Sorter etter

Kart over St Anton