Underholdning i Sölden

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Underholdning og Afterski

Det er lett å ha det gøy i Solden. Her stopper ikke afterskien tidlig på kvelden. Det er ikke uvanlig å se folk i skistøvler rundt midnatt. Langs hovedgaten holder de fleste av byens mange diskoteker, klubber og afterskisteder til. Her finner man også rikelig med merkevarebutikker og andre shoppingalternativer.

Restauranter

Törggele Stub’n

De beste restaurantene ligger i det lite roligere området ved opplevelsesbadet på den andre siden av elven. Törggele Stub’n er sted der dere spiser ekte tyrolsk mat med råvarer fra Ötztal. Er du sulten så prøv deres Schnitzel eller Grillteller med 3 ulike typer kjøtt. 

 

Restaurant Corso

Nyt Italia i Østerrike på Restaurant Corso. Her serveres italienske delikatesser og lekker pizza. Hva sies om en nystekt pizza med prosciutto, cherrytomater, bøffelmozzarella toppet med krydrede parmesanflak!

 

Gaislachalm

Gå ikke glipp av Gaislachalm, en koselig litt skjult fjellhytte som ligger bortenfor løype nr 2. Her bør du prøve deres berømte Kaiserschmarrn. 

 

Eugen’s Obstlerhütte 

Rundt lunsjtid og på ettermiddagene samles glade skikjørere på Eugen’s Obstlerhütte for å oppleve den livlige stemningen.  Her kan du blant annet nyte Söldens beste ribbe og hver tirsdag bys det på livemusikk og dans. 

 

Barer & afterski

Schirmar 

Schirmar bar er også kjent som paraplybaren da den runde baren er utformet som en paraply. Her får du oppleve ordentlig crazy østerriksk afterski med jenka og borddansing natten lang.

 

Philipp

Philipp er et heftig afterski-sted som ligger oppe i fjellene. Her starter afterskien tidlig på ettermiddagen og fortsetter frem til midnatt når den siste heisen bringer deg ned til landsbyen. 

 

Marco's

Marco's Bar ligger midt i byen med en hyggelig og stort sett velbesøkt uteservering. Her får en lite mer avslappet afterski med hyggelig selskap og god øl.

 

Giggi Tenne

Hyggelige Giggi Tenne ligger rett ved Giggijochheisen og tilbyr både god mat og bra afterski. Ved solfylte dager er det svært populært å slå seg ned på utendørsterrassen og nyte den gode stemningen og godt drikke.

 

Fire & Ice

Fire & Ice er en populær cocktailbar med bra afterski. Baren ligger med perfekt beliggenhet langs med hovedgaten og byr på bra fest og gode drinker hver kveld.