Skikjøring i Østerrike

Østerrikes fremste skisystem

Brede bakker med stor fallhøyde, fantastisk pudderkjøring, moderne heissystem og storslagen utsikt. I Østerrike finnes noen av Alpenes beste og største skisystem som passer alle skikjørere. Les mer om våre favoritter nedenfor!

Ski Gastein - Bad Gastein

Lad opp til 210 km herlig skikjøring med fallhøyder på opp til 1500 meter. Ski Gastein tilbyr noen av Alpenes lengste løyper i totalt fem skisystem. Systemet er unikt for sin store variasjon av lange carvingløyper og fantastisk offpist i høyalpin terreng. Mest kjent er hovedfjellet Stubnerkogel som anses å være et av Alpenes mest effektive skifjell. 

Les mer

Saalbach-Hinterglemm - Saalbach

Skisystemet i Saalbach er et såkalt skisirkus bestående av fire sammenhengende systemer der du kan komme deg rundt på ski overalt. 270 km løyper i alle farger, 70 moderne heiser, funparks, halfpipes og kveldsskikjøring. Komplett er ordet! Får man bare velge én eneste tur blir det løype 2b fra Schatterberg Ost som byr på sju herlige kilometer av melkesyre og cordfløyel. 

Les mer

Ski Arlberg - St Anton & Lech-Zürs

Det holder med en rask kikk på løypekartet for å vekke drevne skikjøreres lidenskap. St Anton og Lech tilhører skiområdet Arlberg som danner et enormt system med 350 km løype og 97 toppmoderne heiser fordelt på tre systemer. I Arlbergsdalen ligger den velkjente ruten Der Weisse Ring” også kalt ”Den hvite ringen”, en 22 kilometer sammenhengende skirute som begynner i Zürs og går gjennom Zug, Oberlech og Lech.

Les mer

Ötztal - Sölden & Obergurgl

Snøsikker skikjøring på solfylte isbreer er synonymt for skiområdet Ötztal. Her ligger alpinstjernenes favoritt Sölden og Østerrikes høyest beliggende skisted: Obergurgl. For sesongen 17/18 gjelder samme heiskort i Sölden og Obergurgl, noe som åpner opp for et gigantisk skiområde med over 256 km løype og skikjøring opp til 3 080 m o h.

Les mer

Silvretta Arena - Ischgl

Med sine 45 supermoderne heiser, 230 km løype og velpreparerte bakker er Ischgl et av Alpenes ledende skisteder. Det gigantiske området Silvretta Arena strekker seg helt til Samnaun i Schweiz og 90% av skikjøringen ligger på 2000 m o h. Fra byen tar du deg enkelt og bekvemt på rullebånd til heisene som er helt uten heiskøer. 

Les mer