Mat & drikke i Schladming

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Schladming

I Schladming-Dachstein finnes det mange hyggelige restauranter, hytter og afterskisteder. Vi har listet noen av våre favoritter nedenfor!

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Restaurant Wintergarten

Hotel Wintergartens hyggelige restaurant tilbyr en variert meny med tradisjonelle retter fra Østerrike til retter fra Middelhavet og Asia. En klassisk Wienerschnitzel, pizza eller wok - her finnes det noe for enhver smak. Restauranten har også en egen vinkjeller med et stort utvalg av lokale og internasjonale viner.

 

Johann GENUSSraum

Nyt østerrikske spesialiteter med moderne vri på Johann GENUSSraum midt i landsbyen. Her serveres tradisjonelle retter laget med lokale råvarer av ypperste kvalitet. På menyen finner du alt fra Wienerschnitzel til fyldige supper samt gode kjøttretter og flere ulike vegetariske alternativer. Restauranten tilhører Hotel Johann.

 

Marias Mexican

Utmerket meksikansk og internasjonal mat, gode cocktails, fine viner, friskt øl, fantastisk atmosfære og god musikk. Maria's Mexican har alle ingredienser som skal til for en vellykket kveld. Nyt knasende nachos, spicy tacos og lekre burgere i kombinasjon med noe godt å drikke fra det gedigne drikkekartet.

 

Afterski & barer

Favorit!

Hohenhaus Tenne

For den som elsker afterski er Hohenhaus Tenne et must. Dette er nemlig Europas største afterskisted! Fem etasjer med flere ulike barer og dansegulv er vanskelig å toppe. Hohenhaus Tenne ligger ved siden av Planai Stadion og på terrassen utendørs flokkes folk under verdenscupskonkurransene.

 

Almrausch Planai

Ved toppen av 6-setersheisen Fastenbergbahn ligger Almrausch Planai, en av Schladmings største og mest kjente afterski-barer. Opplev feststemningen på Almrausch's utendørsbar og den 500 m² store terrassen der det bys på livemusikk, skummende øl, gode drinker og selvsagt støveldans.

 

Tauernalm

Tauernalm ligger rett ved siden av heisstasjonen Hochwurzen Gipfelbahn og er en naturlig møteplass for festglade skikjørere. Området er åpent for kveldskjøring, noe som gjør at mange stopper her for å avslutte dagen med noe godt å drikke eller støveldans sent utpå kvelden.