Mat & drikke i Saalbach

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

Dager
Timmer
Minutter
Sekunder

Mat & drikke i Saalbach

Lad opp for støveldans og skummende øl – afterskien i Saalbach er verdensberømt. Totalt har du rundt hundre hyggelige matsteder å velge på, med alt fra små østerrikske gasthaus til eksklusive, internasjonale restauranter. Vi har listet opp noen av våre favoritter nedenfor!

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Soul House 

Ingen alpeferie uten fondue og på Soul House dypper du best. Her kan du også spise lunsj eller ta en øl på den hyggelige uteserveringen. I kjelleren finnes dessuten en gourmetrestaurant med en fenomenal vinliste. 

Hecherhütte

Har du behov for et ordentlig godt stykke kjøtt i bakken skal du svinge av ved løype 168. Der ligger den koselige fjellrestauranten Hecherhütte. Her er det ikke annet enn stek som gjelder. Samt en liten sterk spesial for den som tør. Eierinnen Frau Jamilas er nemlig kjent for sin hjemmelagde, brennende snaps.

Wirtshaus

Koselig og gemyttlig kro der både biffelskere og vegetarianere kan finne sin favoritt. På den rustikke kroen finnes alt fra nygrillede hamburgere til hjemmelaget pasta og freshe salater.

Peter's Restaurant

På Hotel Peter gjemmer koselige restaurant Peter's seg – først og fremst kjent for sin "Felsensteak", en kjøttrett du selv griller på en steinplate og spiser med deilig tilbehør. 

2020 Sushi & Drinks

Saalbachs nye hot spot! Kan være Alpenes beste sushi og cocktails. Sjekk ut bildene deres på Instagram!

Schattbergstube

Schattbergstube er en klassisk favoritt i Saalbach. På menyen flommer det over av gode østerrikske matretter. De er også kjent for sine gigantpizzaer som man med fordel kan dele på to eller tre. 

 

Afterski & barer

Hinterhag Alm

Lad opp til støveldansing og skummende øl, den beste afterskien i Saalbach er uten tvil verdenskjente Hinterhag Alm. Her dras man lett med i både jenka og shotte-race som varer langt inn i natten.

Berger Alm

Berger Alm er en hytte proppfull av sjarm og med perfekt beliggenhet i bakken. Her tilberedes maten med mye kjærlighet fra grunnen av, noe som mild sagt kjennes på smaken. På den deilige solterrassen kan man absolutt nyte noe godt å drikke - og på ettermiddagen har de happy hour med konseptet "drinken 2 betaler for 1"!

UnderBar

UnderBar heter byens skandinaviske bar som har høy partyfaktor. Her leverer barens trubadur hit etter hit hver kveld, noe som ofte resulterer i dans på bordene.