Mat & drikke i Obergurgl

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Obergurgl

Obergurgl er en liten alpelandsby som er tilnærmet bilfri, noe som gjør den ekstra koselig. Stemningen er rolig og afterskien er ikke like vill som i nabolandsbyen Sölden. De mest populære restaurantene og barene ligger på hotellene i landsbyen.

I bakken finnes det flere hyggelige hytter og solfylte terrasser der du kan slå deg ned og nyte noe godt å spise eller drikke. Obergurgl oser ikke direkte av party men ønsker du støveldans med DJ finnes det noen få steder. Nedenfor har vi listet opp noen av våre favoritter.

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Top Mountain Star

På 3 080 meters høyde ligger Top Mountain Star som er et futuristisk utkikksted med både restaurant og bar. Sett deg ned for noe å spise eller drikke og nyt den svimlende panoramautsikten.

Hohe Mut Alm

Gå ikke glipp av Hohe Mut Alm, en genuin fjellrestaurant med solterrasse og en helt fantastisk utsikt over 21 topper.  På menyen finner du klassiske retter som gulasj og Wienerschnitzel.

 

Restaurant Pic Nic

Slå deg ned og nyt en perfekt stekt pizza på koselige Pic Nic. På menyen finnes så vel internasjonale retter som klassisk østerriksk mat. Pizzaen er å anbefale. 

 

Afterski & barer

Nederhütte

Nederhütte ligger ved Hohe Mut’s midtstasjon. Her står familien Gampel selv for musikken og stedets kanskje beste afterski. I løpet av ukens fire afterskipartyer samles mennesker i alle aldre på den solfylte terrassen for å synge og danse.

 

Josl Keller

Søker du ekte østerriksk party skal du dra til Hotel Josl og baren Josl Keller. Her finner du litt villere fest med DJ, karaoke og støveldansing.

 

Fassl Bar 

Et hjemmekoselig og hyggelig afterskisted. Her møtes både lokalbefolkning og turister for å nyte en iskald pils.