Mat og Drikke i Østerrike

Tradisjonelt, rustikt og vellaget!

Det østerrikske kjøkkenet står for en variert matkultur der mange retter har tydelig inspirasjon fra nabolandene. Felles for all mat er at den er utrolig vellaget og serveres i sjenerøse porsjoner. Nedenfor har vi listet opp noen av våre favorittrestauranter som du må besøke om du er på noen av våre skisteder. 

Ritz Restaurant - Bad Gastein

Stefan Karlsson, Ulf Wagner og Tommy Myllymäki er noen av de kjente kokkene som pleier å gjesteopptre på Ritz Restaurant. Restauranten ligger på Hotel Salzburger Hof og serverer femretters-middager av ypperste klasse. Bestiller du overnatting her med Alpe Inclusive, så inngår 7 stk femretters middager.

Les mer

Hofkeller - Bad Gastein

Ingen alpeferie uten fondue og på Hofkeller i Bad Gastein dypper du best. Den rustikke restauranten ligger i kjellerhvelvet på ærverdige Hotel Salzburger Hof og her serveres utsøkt fondue, raclette og steinplatte. En gang i uken arrangerer vi populære "Fonduekvelder" som pleier å bli raskt fullbestilt.

Les mer

Bobo's bar & restaurant - St Anton

Bobo's er en ordentlig klassiker i St Anton som er mest kjent for sine spareribs og sjenerøse nachos-tallerkener. Her arrangerer vi felles "Ribbekvelder" en gang i uken som pleier å være svært populære. 

Les mer

Spielberghaus - Saalbach

Spielberghaus ligger et stykke opp i bakken og er kjent for sitt tradisjonelle kjøkken. En dag i uken arrangerer vi en "rodel- og ribbekveld" på Spielberghaus. Tråkkemaskiner frakter oss opp til restauranten der man nyter en utsøkt middag. Etter maten venter en 4 km lang, herlig rodeltur ned til byen.

Les mer

Pardorama Restaurant - Ischgl

Pardorama regnes som en av Tyrols mest spektakulære fjellrestauranter som innbyr til en enestående utsikt og fantastisk god mat. Du kommer deg lett hit med Pardatschgratbahn-gondolen fra sentrum. 

Les mer

Crazy Daisy - Zell am See

Svenskeide Crazy Daisy er en stående favoritt i Zell am See. Her serveres middelhavsinspirerte retter og spekemat-tallerkener med ekstra av alt. Middagen avrundes på beste måte i deres populære bar som går under navnet ”Bierhimmel” på grunn av sitt imponerende ølutvalg.

Les mer