Mat & drikke i Lech-Zürs

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Lech-Zürs

Lech-Zürs ånder av luksus og her vrimler det av alt fra gourmetrestauranter til koselige fjellhytter som serverer klassiske østerrikske retter.

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Kriegeralpe 

Dette er en koselig fjellhytte der du kan nyte gode, tradisjonelle retter og utmerkede viner. 

 

Balmalp

En annen populær fjellrestaurant er Balmalp som ligger høyt til med en svimlende utsikt over fjellene. Her møter Østerrike Asia og det serveres ulike wokretter, men også pizza og pasta. Utendørsbaren deres er et populært sted å slukke tørsten og nyte ettermiddagssolen.

 

Alter Goldener Berg

En annen klassiker er Alter Goldener Berg som regnes til en av Lechs mest populære restauranter. Her serveres fondue i vakkert innredete rom og på solterrassen vanker det afterski hver ettermiddag. 

 

Skihütte Schneggarei

Nede i landsbyen ligger det cirka 50 restauranter, nesten alle ligger i hoteller, et unntak er Skihütte Schneggarei som ligger ved foten av heissystemet. Restauranten har et bra utvalg av moderne retter og er først og fremst kjent for sin italienske pizza. 

 

Brunnenhof

Søker du etter en matopplevelse utover det vanlige skal du prøve Brunnenhof som ligger i Hotel Brunnenhof. Restauranten har blitt tildelt en stjerne i Guide Michelin for sin fantastiske mat og høye standard.

 

Afterski & barer

The Eisbar

Ser du etter party skal du dra til The Eisbar på Tannbergerhof Hotel. Her finner du eksklusive drinker, kan danse med støvlene på til herlig musikk og nyte den luksuriøse atmosfæren. 

 

The Tannberg bar

På Tannbergerhof Hotel ligger også The Tannberg bar. Dette firestjerners hotellet lokker også festeliten sent på kvelden. 

 

Fux Jazz Bar

Dette er en herlig bar og restaurant der vest møter øst. Fux Jazz Bar serverer gode viner og cocktails i en roligere atmosfære. De har ca 450 viner i sortimentet sitt.