Mat og moro

 

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Mat & moro i Kaprun

I Kaprun er utvalget av god mat og drikke stort med tanke på landsbyens størrelse. Her finner du mat fra alle verdens hjørner men det er først og fremst det lokale kjøkkenets delikatesser som står i fokus. Atmosfæren i landsbyen er avslappet og gjestfri med alt fra hyggelige uteserveringer, små pittoreske kroer til finere restauranter og kulinariske opplevelser. Afterskien er dansbar og byr stort sett på livemusikk – akkurat som det skal være i Alpene.  

Restaurant-tips »
Se landsbyens beste barer & afterski »

Restauranter

Kitsch & Bitter

Kitschy restaurant som byr på retter fra alle verdens hjørner, fra pizza & pasta til saftig stek. Cool atmosfære, bra musikk og hyggelig personale.

 

Maiskogel Alm Ranch

Noe du ikke må gå glipp av i løpet av ditt besøk her, er Maiskogel Alm Ranch, en miks av god mat og en liten zoologisk hage. Maten kommer rett fra lavagrillen og utsikten herfra er fantastisk. Glem ikke å hilse på alpekuene, hønene eller eslene. Følg løype 31!

 

Orgler's Restaurant

Moderne, urban og koselig. Restauranten serverer sin smale men smaksrike meny på sesongens lokale råvarer. Perfekt for hele familien og barna får alltid en skattkiste til å ta med hjem.

 

Die Schneiderei

Lokale retter med moderne tilsnitt i rustikk og tradisjontro utførelse. Restauranten ligger i hjertet av Kaprun og er vel verdt et besøk for den som vil prøve hva det Østerrikske kjøkken har å tilby.

 

Barer og afterski

Baumbar OG

Livemusikk, DJs og dansing på bordene. Baumbar OG ligger ved dalstasjonen av Schaufelberg-Maiskogelheisen og serverer disco fra start til mål. Kald pils, fargerike drinker og lokal snaps alle dager i uken.

 

Maisi Alm

Ligger rett ved siden av Kaprun Center og den nybygde heisen Maiskogelbahn. Foruten hyggelig afterski serveres også god mat, alt fra pasta til østerrikske klassikere. Rundt hjørnet ligger også en alpin fornøyelsespark med berg & dalbane om adrenalinsuget slår inn.

 

OFF PISTE BAR

Akkurat som navnet antyder, afterski utenfor rammene. Her finner du livemusikk hver dag og målet er alltid støveldans. Når afterskien rundes av trommer nattklubben i gang og du kan fortsette festen et par timer til!