Aktiviteter og utflukter 

 

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Aktiviteter i Kaprun

I løpet av skireisen til Kaprun så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien. Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logge inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Fondue

Nyt en herlig fondue sammen på koselige Zum Hirschen. Denne kvelden arrangeres på tirsdager. Pass på å bestille denne hyggelige kvelden allerede i dag.

Legg til i bestilling

Gin-smaking

Man behøver ikke være en Gin-elsker for å gå på en Gin-smaking! På Ginhouse prøver vi fire ulike merker som er litt mer eksklusive enn de man vanligvis drikker. Først får du smake gin og tonic hver for seg, før det mikses til en drink. Ulik gin bør ha ulik tonic, og det er noe de virkelig kan på Ginhouse. De blander den ginen og den tonicen som passer best sammen. Man får også lære litt om ginens historie og hvordan den har blitt slik den er i dag.

Legg til i bestilling

Piknik i bakken, utflukt til Saalbach

Med en fantastisk utsikt over fjelltoppene hviler vi slitne skikjørermuskler med en piknik i bakken. Vi dekker opp med mange ulike østerrikske delikatesser og godt  drikke direkte i bakken på toppen av panoramaheisen. Nyt sol, snø og god mat omgitt av de vakre fjelltoppene.  Prisen inkluderer piknik og felles skikjøring. Gebyr for lokalbuss og heiskort kommer i tillegg. 

Legg til i bestilling

Carving Clinic

Benytt muligheten til å perfeksjonere dine carvingkunnskaper. Uansett om du er en dyktig og erfaren skikjører eller nettopp har begynt å utforske skikjøring, så er dette arrangementet meget lærerikt og nyttig. I løpet av to timer om formiddagen hjelper en autorisert skilærer deltakerne med å utvikle og finslipe carvingteknikken deres.

Legg til i bestilling

Tauern Spa

Med en kort spasertur fra Kaprun finner du et av Østerrikes største og mest moderne spa, Tauern Spa med over 20 000 m² spaområde. Her finner du alt fra ulike typer bassenger, badstuer til vannsklier for alle aldre. Tauern Spa er en komplett opplevelse og et must om du besøker Kaprun. 

  • 11 bassenger (innen- & utendørs)
  • 10 badstuer (tørr- & dampbadstuer)
  • Eventyrland med vannsklier 
  • Ulike typer massasje (mot tillegg)
  • Trening- & fitnessavdeling