Kaprun-Kitzsteinhorn

786 - 3 029 m o h

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

Dager
Timmer
Minutter
Sekunder

Sjarmerende skisted med variasjon

Kaprun-Kitzsteinhorn tilbyr Salzburgerlands høyeste og mest snøsikre skikjøring. Med sine brede carvingløyper og store offpistmuligheter i kombinasjon med landsbyens sjarmerende atmosfære, gode mat og herlige afterski er det en perfekt destinasjon for hele familiens skiferie.  

  • Breskikjøring (3 029 m o h)
  • Snø- og solsikkert
  • Variert skikjøring
  • Sjarmerende by med kort transfer

Skikjøringen rundt Kaprun er komplett og passer alle typer skikjørere, uavhengig av nivå eller interesse. Heiskortet strekker seg over tre daler med 138 løypekilometer, alle med ulikt særpreg og stil. Skiftningene i naturen rundt Kaprun tilfører stor variasjon i skikjøringen. Her finner du alle varianter – fra roligere kjøring perfekt for barnefamilier til mer eventyrlig kjøringen på den høytliggende breen (3 029 m o h).

Liten by med stor sjarm

Kaprun er kanskje ikke det mest velkjente skistedet i Østerrike, men absolutt et av de koseligste. Den koselige lille alpelandsbyen ligger på 757 m o h og preges av pittoreske brosteinssmug, hyggelige restauranter, små butikker og avslappet afterski.

Kulturen i Kaprun er like enkel som lidenskapen er stor, det er skikjøring i fokus. Derfor er landsbyen ikke så mye for de som er ute etter høy partyføring, som for de som vil ha en god natts søvn før neste dags skikjøring. 

Tauern Spa er et av Østerrikes største spaområder og et must om du besøker Kaprun. Med hele 20 000 m2, 11 innen. Og med utendørsbassenger, badstuverden og vannsklie har hele familien en komplett relaxopplevelse etter en lang dags skikjøring.

Løyper

408

km løype

123 heiser

20 60 67

Høyde over havet 786 m

Høyeste skikjøring 3029 m

Største fallhøyde 1240 m

Transfertid 1 h 30 min