Mat & drikke i Ischgl

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Ischgl

Det sies at bordene på de livligste klubbene må byttes flere ganger pr vinter på grunn av gjestenes ville støveldansing. Afterskien i Ischgl er noe av det beste en festklar skikjører kan få. 

Bob Dylan, Katy Perry og Jon Bon Jovi er bare noen av de internasjonale superstjerner som har opptrådt på den årlige Top Of The Mountain-tilstelningen og mulighetene til nær-kjendis-opplevelser er alltid store her. 

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Paznauner Stube

Paznauner Stube er en eksklusiv gourmetrestaurant som ligger i 5-stjernes hotellet Trofana Royal. Maten, atmosfæren og servicen er av ypperste klasse. Dyrt og eksklusivt. 

 

Pardorama Restaurant

Pardorama regnes til en av Tyrols mest spektakulære fjellrestauranter som inviterer til en enestående utsikt og fantastisk god mat. Her finnes både en à la carte restaurant og en bufférestaurant med selvbetjening. Du kommer deg enkelt hit med Pardatschgratbahn gondolen fra sentrum. 

 

Afterski & barer

Kitzloch

Kitzloch er både en populær restaurant og afterskibar i Ischgl. Her kan du spise byens beste ribbe og avslutte middagen med støveldansing og skummende øl. 

 

Kuhstall

Forbered deg på en afterski du sent vil glemme. Kuhstall er nemlig kjent for å levere en av Alpenes beste afterski. Her starter festen tidlig med dansing, DJ og live-opptredener og pågår siden langt ut i de små timer. 

 

Club Madlein

Club Madlein regnes som en av de beste og hotteste nattklubbene i byen. Her samles den internasjonale eliten for å danse til house-musikk og feste hele natten. Har du flaks kan du se en og annen kjendis. Klubben sies blant annet å være en av Paris Hiltons favoritter. 

 

Fire & Ice ISCHGL

Fire & Ice er en klassisk afterski-bar som ligger i direkte tilslutning til Silvrettabahn. Her er det plass til over 1000 personer og uansett om du vil danse eller sitte og ta en øl så er det bra med plass. Afterskien starter kl 15.00 og pågår frem til morgengry.