Bilde

Hotel Post

Bad Gastein

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating 96 anmeldelse ›

”Fantastisk uke med bra rum og topp service på hotellet. Femretters middagene på hotellet var kjempebra. Bra at man kan benytte seg av spa-avdelingen på Salzburger Hof etter en lang dag i bakken. ” Fam Jensen - feb 2024

”Kjempehyggelig hotell! Stille og fin beliggenhet med fantastisk god mat. Hyggelig personale. Tilgang til bra badstu og spa-avdeling på nabohotellet. Vi har hatt en herlig uke her, virkelig koblet av og kost oss! ” Lennart Hagebakken - feb 2024

”Rom og mat på Hotell Post var veldig bra. Trivelige guider på felleskjøring, og de la opp fin kjøring i forhold til vårt nivå.” Ole Olsbu - feb 2023

”Et utmerket lite hotell! Vi bodde en uke på Hotel Post med STS Alpereiser og alt var 100%! Hjelpsomt og hyggelig personale, høy standard og deilige senger. Veldig god mat som ble servert i en liten, hyggelig restaurant på hotellet. Jeg pleier alltid å finne noe å klage på, men her var virkelig hver detalj perfekt! ” Mark - des 2016

”Veldig fint hotell med bra service! Tilgang til Spa på Hotel Salzburger Hof. Et lite hotell med familiær stemning ved frokost og middag. ” Peter - jan 2017

Skiheis

350 m

Skibuss

300 m

Sentrum

50 m

Fra kr 17 826/person

Inkl fly, overnatting, halvpensjon & heiskort

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 11.01.2025 med overnattning i firemansrom

Hotel Post – koselig hotell i hjertet av landsbyen

Hotel Post er et designhotell som ligger midt i Bad Gasteins koselige bysentrum, bare 500 meter til heisen, og rett ved stedets restaurant- og uteliv. Med en romantisk og avslappet atmosfære er det et perfekt alternativ for par. Hotellet har en koselig alpefølelse, med gjennomgående moderne og smakfullt interiør. Alle rom er innredet med luksuriøse naturmaterialer som teak, ull og Carrera-marmor. Hotellet har 50 senger, og samtlige rom har behagelige DUX-senger, TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. 

På hotellet finnes en velrenommert restaurant og den fine baren Bellini Bar, som begge er innredet i italiensk 50-60-talls ånd. Her kan man nyte hyggelig selskap, god mat og behagelig atmosfære. Her kan man nyte hyggelig selskap, god mat og behagelig atmosfære. Både mat og service er av ypperste kvalitet og her kan man lene seg tilbake og bare nyte etter en dag i bakken.

Som gjest på Hotel Post har du fri tilgang til de fine spa-avdelingene på Hotel Salzburger Hof, som ligger vegg i vegg med hotellet. Her finner man flere bassenger, badstuer, relaxavdeling og treningsstudio. Vil man unne seg det lilla ekstra finnes det en mengde ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger å velge mellom.

Varmt velkommen til koselige Hotel Post i hjertet av Bad Gastein!

Derfor skal du velge Hotel Post

Designhotell
Romantisk atmosfære
Perfekt beliggenhet
Smakfullt innredede rom
Personlig service
Hyggelig restaurant
Populær cocktailbar
Fri tilgang til spa

Hotellfakta

Offisiell kategori
4 stjerner
Skiheis
350 m
Sentrum
50 m
Skibuss
300 m
Balkong i noen rom
Ja
Bar
Ja
Frokostsal
Ja
Heis
Ja
Hårføner
Ja
Lounge
Ja
Restaurant
Ja
Rom uten vegg-til-vegg-teppe
Ja
Safe
Ja
Mulighet for separate senger
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rom på Hotel Post

Dobbeltrom - 16 m2

Dobbeltrom med komfortable DUX senger, bad/dusj og WC, TV, minibar og gratis Wi-Fi.

Dobbeltrom komfort - 20-25 m2

Dobbeltrom med komfortable DUX-senger, bad/dusj, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Enkeltrom - 14 m2

Enkeltrom med komfortabel DUX-seng, bad/dusj og wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Firemansrom - 20-25 m2

Firesengs-rom med komfortable DUX-senger, noen rom med en etasjeseng, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Grand Lit dobbeltrom(seng 140 cm) - 16 m2

Dobbeltrom med bekvem DUX-seng (140 cm). Bad/dusj, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Suite - 40-45 m2

Bellini suite for 2-4 personer. En stor stue og et soverom. Bad / dusj, toalett, TV og telefon.

Tresengsrom - 20-25 m2

Dobbeltrom med komfortable DUX-senger, en ekstra seng, bad/dusj, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Gjestekarakterer
4,5 / 5
1997 anmeldelse

  • Frokost
    4,5
  • Middag
    4,54

Fantastisk uke med bra rum og topp service på hotellet. Femretters middagene på hotellet var kjempebra. Bra at man kan benytte seg av spa-avdelingen på Salzburger Hof etter en lang dag i bakken.

Kjempehyggelig hotell! Stille og fin beliggenhet med fantastisk god mat. Hyggelig personale. Tilgang til bra badstu og spa-avdeling på nabohotellet. Vi har hatt en herlig uke her, virkelig koblet av og kost oss!

Rom og mat på Hotell Post var veldig bra. Trivelige guider på felleskjøring, og de la opp fin kjøring i forhold til vårt nivå.

Et utmerket lite hotell! Vi bodde en uke på Hotel Post med STS Alpereiser og alt var 100%! Hjelpsomt og hyggelig personale, høy standard og deilige senger. Veldig god mat som ble servert i en liten, hyggelig restaurant på hotellet. Jeg pleier alltid å finne noe å klage på, men her var virkelig hver detalj perfekt!

Veldig fint hotell med bra service! Tilgang til Spa på Hotel Salzburger Hof. Et lite hotell med familiær stemning ved frokost og middag.

Hotel Post Trip Advisor Rating Image

96 vurderinger av TripAdvisors besøkere

Les mer

Medlemsvurdering

Utmerket
48
Veldig bra
37
Middels
11
Dårlig
0
Veldig dårlig
0

Totalvurdering

Beliggenhet
Location 4,5
Sovekvalitet
Sleep Quality 4,5
Rom
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renslighet
Cleanliness 4,5