Vinterferie til Bad Gastein

Hele familiens skiferie

Bad Gastein er et skiparadis og det ultimate stedet for hele familiens skiferie. Her finner du foruten barnevennlig skikjøring, skandinavisk skiskole også et populært eventyrbad som har uendelig med aktiviteter for barn i alle aldre. Gjennom hele vinteren tilbyr vi sjenerøse barnerabatter og i utvalgte uker får barn dessuten gratis skileie og heiskort. Bestill familiens beste uke allerede i dag.

Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; kort transfer fra flyplassen, familievennlige hoteller, aktiviteter i mengder og sjenerøse barnerabatter hele vinteren. Ingen dag er lik den andre. Våre dyktige, erfarne guider har satt opp den beste uken noensinne for barn i alle aldre. 

Familievennlige systemer

Gasteinerdalens skisystem består av 5 ulike fjell; Stubnerkogel er det nærmeste systemet som ligger midt i sentrale Bad Gastein og er bra for barnefamilier. Vid Stubnerkogelheisen ligger skiskolen med barnebakke og alle våre fine hoteller. Et annat populært og barnevennlig skiområde er Angertal/Schlossalm dit man kan komme med buss eller på ski. Her finnes et barneområde med nybegynnerbakker og barneheiser. 

Hva hender i løpet av reisen?

Uken din i Alpene byr på massevis av aktiviteter for barn i alle aldre. Sammen med de dyktige guidene våre kommer barna til å ha fullt kjør hele uken med alt fra poolparty og rebusløp med skattekart til felles skikjøring. Alle aktivitetene er selvsagt valgfrie og man deltar på de aktivitetene man selv ønsker. 

Overnatting

Vi tilbyr et stort utvalg av egne hoteller i Bad Gastein som passer perfekt for barnefamilier, med romslige familierom og gode middager. Alle våre hoteller har sin spesielle karakter og personlighet. Med våre egne hoteller kan vi garantere kundene den beste opplevelsen i skiferien, en medvirkende faktor til at gjestene våre velger å komme tilbake år etter år. 

Derfor skal du velge Bad Gastein

Familievennlig skikjøring
Direktefly & kort transfer
Kids Club
Skandinaviske skilærere
Familiehotell
Gratis heiskort* & skileie

Aktiviteter for barn

Gratis heiskort i utvalgte uker

I uke 2-5 får barn/ungdom opp til 7 år gratis heiskort. Gjelder når medfølgende voksen kjøper et 6-dagers heiskort.

Obs: Tilbudet gjelder 1 barneheiskort pr voksen samt kun ved forhåndsbestilling.

Gratis skileie hele sesongen

I hele skisesongen kan barn 2–12 år låne skiutstyr gratis (ski, støvler og hjelm). 

Obs: Tilbudet gjelder 1 barneskileie pr voksen samt kun ved forhåndsbestilling.

Skandinaviske skilærere

I Bad Gastein er det skiskole med skandinaviske skilærere, for barn mellom 5 og 12 år. Barna deles inn i grupper etter alder og kunnskapsnivå.