Vinterferie til Bad Gastein

Barnas Bad Gastein - et paradis for hele familien!

Bad Gastein er et skiparadis for hele familien. Her finner man familievennlig skikjøring, skandinavisk skiskole, et populært eventyrbad og et stort utvalg av aktiviteter.

Derfor skal du velge Bad Gastein

Familievennlig skikjøring
Direktefly & kort transfer
Kids Club
Skandinaviske skilærere
Familiehotell
Gratis heiskort* & skileie

Familieuker – barn reiser for 1 kr

Tilbudet gjelder uke 12 for barn (2–12 år) som bor i ekstraseng på Hotel Salzburger Hof eller Villa Orania, inkl fly, overnatting, frokost, heiskort og skileie.

(Gjelder når voksen forhåndsbestiller heiskort og skileie)

Bestill via telefon

Barnerabatter på Alpe Inclusive®

Barn 2-6 år Barn 7-12 år Barn 13-17 år
Opptil 5 000 kr Opptil 3 500 kr Opptil 2 000 kr

Barnerabatter gjelder på Hotel Eden Rock, Ski Lodge Reineke & Hotel Gisela.

Hotel Salzburger Hof

Hotel Salzburger Hof 

Hotel Salzburger Hof har Bad Gasteins beste beliggenhet med 300 m til heisen. Hotellet har 360 senger i smakfullt innredede rom og suiter som passer for både par og familier.

Alle rommene har DUX-senger, hårtørker, tv, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Flere er tilrettelagt spesielt for familier og har plass til opptil seks personer, og vi tilbyr svært gunstige barnepriser. I hotellkomplekset er det to spa-avdelinger med bassenger, badstuer, massasje og treningsavdeling samt barnerom, spillerom og enda mer.

Kjøkkenet er berømt for høy matkvalitet, og restauranten for sin gode service. Utelivet behøver man ikke gå ut for å oppleve. Kjente artister opptrer ofte på hotellet.

 • Gjesters karakterer 4.6/5
 • Avstand til heis 300 m
 • Avstand til sentrum 10 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. flyg, hotell og halvpensjon.
kr 11 684
frapris per person

Ski Lodge Reineke

Ski Lodge Reineke

Ski Lodge Reineke, som er helt nyrenovert, ligger ideelt til, midt i byen med 500 m til heisen. Hotellet har 97 senger og heis og en hyggelig restaurant. Man serverer en velsmakende frokostbuffet. Alle rommene har DUX-senger, hårtørker, dusj/wc, safe, tv og gratis Wi-Fi.

Rommene har forskjellige størrelse, fra tosengs til sjusengs. Hotellet aksepterer Amex, Visa og MasterCard.

 • Gjesters karakterer 4.6/5
 • Avstand til heis 400 m
 • Avstand til sentrum 10 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon og heiskort.
kr 8 995
frapris per person

Hotel Eden Rock

Hotel Eden Rock 

Hotel Eden Rock er totalrenoveret før 2015. Det vakre hotellet fra 1906 har utmerket beliggenhet midt i byen og har drøyt 100 senger. Man kan velge mellom tosengs-rom, tre-, fire-, fem- og sekssengs-rom (som har to rom og to dusj/wc).

Hotellet har dalens kanskje mest populære restaurant, den italienske Angelo, der også frokosten serveres for hotellets gjester. En halvtrapp ned ligger den velkjente Eden´s Pub, som har vært i drift helt siden 1982. Her har både Bono med U2 og Hugh Grant drukket Guiness fra fat og opplevd den gode stemningen.

De som har bestilt Alpe Inclusive her spiser middagen på en nærliggende restaurant. Alle rommene, noen med balkong, har dusj/wc og tv. 

 • Gjesters karakterer 4.4/5
 • Avstand til heis 500 m
 • Avstand til sentrum 0 m
 • Avstand til skibuss 300 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon og heiskort.
kr 9 201
frapris per person

Hotel Gisela

Hotel Gisela 

Hotel Gisela er et av våre mest populære hoteller i Bad Gastein. Det er et trivelig sporthotell med bare 400 m til Stubnerkogel-heisen. Rommene er komfortable og har plass til 2-4 personer. Hotellet har 65 senger, og rommene har dusj/wc, hårtørker, tv og gratis Wi-Fi.

I restauranten Gisela Steakhouse serveres både den utvidede frokosten og de gode treretters middagene. I kjelleren ligger den populære restauranten Gatz Tapas Bar. Hotellet pleier å bli tidlig fullt, så pass på å bestille snarest!

 • Gjesters karakterer 4.4/5
 • Avstand til heis 400 m
 • Avstand til sentrum 1 m
 • Avstand til skibuss 100 m
Inkl. fly, hotell, halvpensjon og heiskort.
kr 10 432
frapris per person

Aktiviteter for barn

Familievennlige systemer

Gasteinerdalens skisystem består av 5 ulike fjell; Stubnerkogel er det nærmeste systemet som ligger midt i sentrale Bad Gastein og er bra for barnefamilier. Vid Stubnerkogelheisen ligger skiskolen med barnebakke og alle våre fine hoteller. Et annat populært og barnevennlig skiområde er Angertal/Schlossalm dit man kan komme med buss eller på ski. Her finnes et barneområde med nybegynnerbakker og barneheiser. 

Les mer

Gratis heiskort i utvalgte uker

Uke 12–13 får barn/ungdom opp til 15 år gratis heiskort når minst en voksen i familien kjøper et 6-dagers heiskort. Tilbudet gjelder ved forhåndsbestilling av heiskort.

Gratis skileie hele sesongen

I hele skisesongen får barn 2–12 år gratis skileie (ski, støvler og hjelm). Gjelder når medfølgende voksen forhåndsbestiller skileie for samme antall dager.

Skandinaviske skilærere

I Bad Gastein er det en skiskole med skandinaviske skilærere som passer for barn mellom 5 og 12 år. Barna deles inn i grupper etter alder og kunnskapsnivå. 

STS Kids Club – eventyr hele uken

I Bad Gastein har vi en egen Kids Club der våre erfarne barneguider finner på morsomme aktiviteter med barna både innen- og utendørs. Våre skandinaviske ledere ser til at barna stortrives. Vi pusler, leker i snøen, leter etter snøskatter, har piknik i bakken, indianerafterski og så klart poolparty for de litt eldre barna. STS Kids Club bestilles på stedet i Bad Gastein og passer for barn mellom 4–12 år. Pris: 20 euro/dag.

Barnepass på Hotel Salzburger Hof

På Hotel Salzburger Hof finnes det mange ulike barneaktiviteter. Utover vanlige programmer kan man også bestille barnepass. Kontakt reiselederen din for mer informasjon og hvordan man bestiller.