Familiereiser til Bad Gastein

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle skireiser under vintern 2024.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31/8 på alle skireiser under vinteren 2024

Åpent kjøp til:

31/8

Hele familiens skireise

Bad Gastein er et skiparadis og det ultimate stedet for hele familiens skireise. Her finner du foruten barnevennlig skikjøring, skandinavisk skiskole også et populært eventyrbad som har uendelig med aktiviteter for barn i alle aldre. Gjennom hele vinteren tilbyr vi sjenerøse barnerabatter og i utvalgte uker får barn dessuten gratis skileie og heiskort. Bestill familiens beste uke allerede i dag.

Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; kort transfer fra flyplassen, familievennlige hoteller, aktiviteter i mengder og sjenerøse barnerabatter hele vinteren. Ingen dag er lik den andre. Våre dyktige, erfarne guider har satt opp den beste uken noensinne for barn i alle aldre. 

Familievennlige systemer

Gasteinerdalens skisystem består av 5 ulike fjell; Stubnerkogel er det nærmeste systemet som ligger midt i sentrale Bad Gastein og er bra for barnefamilier. Vid Stubnerkogelheisen ligger skiskolen med barnebakke og alle våre fine hoteller. Et annat populært og barnevennlig skiområde er Angertal/Schlossalm dit man kan komme med buss eller på ski. Her finnes et barneområde med nybegynnerbakker og barneheiser. 

Overnatting

Vi tilbyr et stort utvalg av egne hoteller i Bad Gastein som passer perfekt for barnefamilier, med romslige familierom og gode middager. Alle våre hoteller har sin spesielle karakter og personlighet. Med våre egne hoteller kan vi garantere kundene den beste opplevelsen i skiferien, en medvirkende faktor til at gjestene våre velger å komme tilbake år etter år. 

Hva hender i løpet av reisen?

Våre barnegrupper STS Kids Club og Young Riders tilbyr massevis av aktiviteter for barn i alle aldre. Sammen med våre dyktige guider kommer barna til å ha fullt program gjennom uken med alt fra felles skikjøring, piknik i bakken, poolparty og filmkveld. Alle aktiviteter er selvsagt valgfrie, og man deltar på det man ønsker.

Derfor skal du velge Bad Gastein

Direktefly & kort transfer
Familievennlig skikjøring
Fine familiehoteller
Skandinaviske skilærere
Gratis heiskort & skileie*
Barnegrupper