Afterski i Østerrike

Østerrikes beste afterski!

Østerrike er et paradis for afterski-elskere. Herlig stemning, skummende øl, støveldans og liveband er bare noen av ingrediensene som er synonymt med den østerrikske afterskien. Nedenfor har vi listet opp de topp 5 beste afterski-stedene i Østerrike. 

1. Saalbach - afterski i verdensklasse

Lad opp til støveldans og skummende øl, den beste afterskien i Saalbach er vanskelig å unngå, den finnes nemlig overalt. En soleklar favoritt er verdenskjente Hinterhagalm der man lett dras med i både jenka og shottekonkurranse. Vil man heller sitte og lytte til livemusikk skal man begi seg til den svenskeide baren UnderBar der trubadurer leverer hit etter hit hver kveld.

Les mer

2. St Anton - partysted nr.1

Søker du etter afterskiens røtter så har du kommet til rett sted. Den ble i prinsippet oppfunnet på legendariske Krazy Kanguruh i 1965 og i samme bakken som den gale kenguruen, ligger i dag også afterskiens "mor" Mooserwirt. Her møtes alle i en miks av ompa-ompa og disco-dans. St Antons uteliv passer for alle og det vrimler av bra barer, nattklubber og restauranter. 

Les mer

3. Bad Gastein - ekte østerriksk afterski

Still skiene i nærmeste snøfonn og nyt en skummende østerriksk bier! Bad Gasteins afterski og uteliv tilhører Alpenes beste med sitt store utvalg av barer og nattklubber. Silver Bullet Bar er uten tvil byens beste utested med sine fire barer, shot-luke og livemusikk. Et par ganger pr sesong besøkes baren av kjente svenske artister og DJer. 

Les mer

4. Ischgl - Tyrols fremste utelivsmetropol

Afterskien i Ischgl er noe av det beste en partyklar skikjører kan få. Det sies til og med at bordene på de festligste stedene må byttes ut flere ganger pr vinter på grunn av gjestenes ville støveldans. Stedet er også kjent for store artistevents der blant annet superstjerner som Katy Perry, Bob Dylan og Rihanna har opptrådt. 

Les mer

5. Zell am See - internasjonalt uteliv

I Zell am See kan du feste hvor du vil, når du vil. Uansett om du er oppe i fjellet eller nede i byen vrimler det av afterski, barer og nattklubber. Mest populær er legendariske Schnaps Hans som ligger et stykke oppe i bakken. Når klokken slår fire samles festklare skikjørere på den gigantiske verandaen deres og danser til morgengry. 

Les mer