Aktiviteter i Schladming

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Aktiviteter i Schladming 

I løpet av skireisen til Schladming så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien! Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å ringe oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Skiutflukt til Flachau

På tirsdag arrangerer vi en utflukt til Herman Maiers hjemsted Flachau. På morgenen samles vi ved rådhusplassen for vente på bussen som skal frakte oss de 25 minuttene til Flachau. Framme i Flachau har vi felles skikjøring for de som vil og avslutter dagen med Østeriksk umpa-umpa og en kald øl på det legendariske afterskistedet Hofstadl.

Pris: 305 kr pr. barn

fra kr 390
Bestill

Rodel

Hva er en uke i Alpene uten rodel? Nichts! Vi håper du vil bli med oss på en fartsfylt kveld.

Pris: 135 kr pr. barn

fra kr 165
Bestill

Snapssmaking

Schnappssmaking er et mer korrekt navn på denne aktiviteten. Rundt kl.18.00 på torsdager ordner vi en schnappssmaking på Toni´s, midt i hjertet av Schladming. Toni´s er en snapsbutikk som holder åpent ekstra bare for oss og forteller deg alt du vil vite om schnapps. Vi får også prøve 5 av Toni´s beste schnappser uten kunstige tilsetningsstoffer. Denne aktiviteten tar ca. 45 minutter.

pris per person

fra kr 165
Bestill

Hot Stone Dinner

På fredager er det tid for en såkalt «hot stone dinner» og det er omtrent akkurat hva det høres ut som. På bordet ligger en stein med varme under som man steker kjøtt, kylling og grønnsaker på. Masse ulike tilbehør og sauser hører også til. Kan anbefales på det varmeste!

Pris: 360 kr pr. barn

fra kr 410
Bestill