Mat & drikke i Madonna di Campiglio

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

Dager
Timmer
Minutter
Sekunder

Mat & drikke i Madonna di Campiglio

I Italia handler alpelivet mye om å bli sett og i Madonna gjør man det best på en av de trendy barene rundt Piazza Righi. På torget finner dere ikke bare den beste shoppingen og de trendy barene men også mange kaféer og restauranter som man må prøve. I Madonna, akkurat som i resterende Italia, serveres fortrinnsvis italiensk mat og vin! 

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Le Roi

Mama Mia, beste pizzaen i byen! Le Roi er en enkel og typisk italiensk pizzeria med herlig atmosfære og mye folk. Foruten at de serverer fantastisk pizza finner du også pasta, risotto og kjøtt på menyen. Et smart tips er å bestille bord!

 
1 stjärna i Guide Michelin

Stube Hermitage

En stjerne i Guide Michelin 2019 sier alt! På Stube Hermitage bys du på stjernekokken Paolo Cappuccio´s moderne kokkekunst der han avspeiler de typiske smakene fra regionen i klassiske Alpeomgivelser. Bestill bord på forhånd!

 

Ferrari Lounge

Ferrari Lounge er en kjent vinbar med et stort utvalg av lokale og italienske viner, her arrangerer vi også vinsmakingen vår. En trapp ned serveres mat i tradisjonell slowfood-ånd på Ristorante Nabucco.

 

Afterski & barer

Bar Suisse

Bar Suisse er den mest populære og best plasserte baren midt på torget. Her tilbys enklere lunsjer, gode drinker og beste Aprés ski. På kaféens terrasse kan dere nyte solen frem til sen ettermiddag. Baren har også en hyggelig restaurant. 

 

Café Campiglio

Café Campiglio ligger vegg i vegg med Bar Suisse og er en av Madonnas eldste kaféer. Hit skal dere gå om dere vil teste den populære drinken Aperol Spritz basert på Prosecco og Aperol. 

 

Jumper

Jumper er en av byens beste afterski-steder. Baren ligger ved bunnen av Grosté express og tilbyr drinker og DJ som spiller ny musikk. Ved solfylte dager setter baren også ut solsenger og afterskien fortsetter inn i kvelden. Fra baren kommer dere lett ned til sentrale Madonna.