Aktiviteter i Madonna di Campiglio

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

Dager
Timmer
Minutter
Sekunder

Aktiviteter i Madonna di Campiglio

I Madonna di Campiglio så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og aktiviteter sammen med våre guider som dere kan være med på i løpet av reisen.

Aktivitetene er veldig populære blant våre reisende, derfor anbefaler vi deg å bestille i forveien.  Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Carving Clinic

Benytt anledningen til å finslipe dine carvingkunnskaper. Uansett om du er en dyktig carvingkjører eller har nettopp begynt å kjøre carving, så er dette arrangementet lærerikt. En profesjonell skilærer vil i løpet av ca. to timer hjelpe deltakerne til å videreutvikle deres carvingteknikk.

Bestill

Vinsmakning

Italia er som mange vet kjent for sine viner og for at dere skal kunne nyte dette arrangerer vi en vinsmaking. Vinsmakingen skjer på Hotel Ariston. Sommelieren Andrea har vinsmakingen. I 2 timer forteller hon om vinene vi får smake. Hvor vinene er produsert, hva slags druer som brukes og hvordan vinene produseres. Fire viner står på programmet og de er både lokale (fra Trentinoregionen) samt fra andre områder i Italia. Helt enkelt en perfekt avslutning på en vellykket skidag! 

Bestill