Mat & drikke i Champoluc

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

Dager
Timmer
Minutter
Sekunder

Mat & drikke i Champoluc

I Champoluc er det 100 % fokus på skikjøring. Skikjørere her vil jo nemlig utnytte hver eneste skitime de kan i det store Monterosa-systemet. En god lunsj i solen og kanskje en og annen øl på ettermiddagen er alt man rekker før man på ny gjør seg klar for fjellet.

Afterskisteder og klubber er derfor noe begrensede og i stedet er det solfylte uteserveringer og koselige barer som gjelder. Men selvsagt finnes det alltid fest for den som er klar for det. Nedenfor lister vi opp noen av landsbyens beste restauranter og barer.

Restauranter

Il Balivo

En av de beste og mest populære restaurantene i landsbyen. Med klassiske, norditalienske spesialiteter på menyen og god service er dette et toppsted. Pass på å bestille bord i god tid!

 

Le Sapin

Ifølge mange et must om du besøker Champoluc. Serverer snegler, mørt kjøtt, kalvefiletpasta og en risotto som blitt verdensberømt. Personalet er fantastisk og vi kan love en unik matopplevelse. 

 

L'Essentiel 

Denne koselige og gjestfrie restauranten ligger midt i landsbyen og serverer fiskeretter av ypperste kvalitet. Men du finner også mange lokale spesialiteter og klassiske italienske retter. Vi anbefaler fremfor alt blekksprut-carpaccioen!

 

La Grange

En ordentlig topprestaurant. De lidenskapelige kokkene leverer god mat i rikelige porsjoner. Lokalet var tidligere låve men ble ombygget og er i dag en fin kro. Deilig jazz spilles i høyttalerne og servicen er i toppklasse. 

 

La Mandria

La Mandria er et ordentlig gullkorn i bakken som få kjenner til! En familieeid restaurant som sies å ha Champolucs beste tiramisu. Her går kvalitet og hyggelig service hånd i hånd. Sett deg til rette på solterrassen for en velfortjent pause fra skibakken. 

 

Afterski & barer

Hotell Castor

På tirsdager kan du oppleve allsang i denne hyggelige baren. Eieren Herman setter seg nemlig ved pianoet og gjestene stemmer gledelig inn med sang. 

Santé

Santé er en koselig liten bar som ligger langs hovedgaten. Bartenderen Rudy er kjent for sine gode drinker og gjestfrihet.

 

Brunos Bar

Er en skjult men oi så populær afterski-perle som ligger midt i bakken. Her er det perfekt å stoppe og ta en kald øl etter dagens siste tur.