Mat & drikke i Cervinia

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Cervinia

I Cervinia er atmosfæren avslappet, gjestfri og gemyttlig. Her kan du rolig streife rundt langs pittoreske gater og besøke koselige uteserveringer, restauranter og små italienske boutiquer. Både turister og de fastboende i landsbyen dyrker solen og fokus ligger på nytelse og å "ta det piano". Men for den som vil ha mer livlig afterski med dans på bordet og hotte nattklubber med live-DJs. 

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Chalet Etoile

Utnevnt av The Telegraph som en av de ti beste restaurantene i Alpene. Drives av Ulla Frassy som for lenge siden forlot Sverige for i stedet å bo blant fjellene og servere lekker, førsteklasses mat. Menyen er variert med stort utvalg av italienske klassikere og fantastiske skalldyr.

 

Restaurang Hermitage

Elegant restaurant som er prisbelønt flere ganger for sin førsteklasses mat. Test noen av de lokale spesialitetene eller nyt innovative smaker. 

 

Lo Copa Pan

Når mat blir kunst! Her serveres ifølge mange Alpenes beste mat, og restauranten drives av ski- og matentusiast Mirko som i seg selv gjør dette til et sted verdt å besøke. Smak på pastaen med hjortefilet eller nyt store spekefat med lokal ost og parmaskinke.

 

Sotto Zero

Kanskje mest kjent for sin utsøkte pizza, er dette et sted verdt å besøke. Restauranten har flere ganger vunnet pris for maten sin! 

 

Jour et Nuit

Byr på det beste fra det italienske kjøkken. Gå ikke glipp av STS Alpereisers vinsmaking som holdes her hver uke.

 

Baita Cretaz

Dette er fjellrestauranten som henter deg med snøscooter! 
Her serveres mat av høyeste kvalitet. Vi anbefaler klassikerne kjøttfondue eller raclette.

 

Afterski & barer

Plan Torrette

Ligger ved toppen av Cretazheisen og har en av de største solterrassene i Cervinia. Her samles mange om ettermiddagen for å avslutte skidagen på den beste måten. Innimellom blir det skikkelig løssluppent med DJ og dans.

 

The Bar

Baren tilhører Hotel Principe delle Nevi og er et must om du vil oppleve bra afterski. Regn med heftig party midt i bakken med solterrasse, BBQ og DJs. Om du ikke føler for dans på bordet, kan du bare nyte solnedgangen sammen med de fastboende som også elsker dette stedet. En uforglemmelig avslutning på en fet skidag. 

 

Ymeletrob

En hyggelig cocktailbar og grapperia. Et litt roligere valg som passer perfekt etter en lang dag i skibakken.