Mat & drikke i Canazei

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Canazei

Canazei er stedet for livsnytere. Så vel turister som de fastboende slår seg gjerne ned i en solstol med en god kopp espresso eller en iskald Aperol Spritz. Afterskien er avslappet og innbyr til hyggelig omgang rundt selskapslek eller livemusikk.

Canazei ligger i Trentino som grenser til Syd-Tyrol og her er derfor mye innflytelse i matkulturen fra både Italia og Østerrike. Både i løypene og langs landsbyens koselige gater og torg finnes et stort utvalg av restauranter, kaféer, pizzeriaer og vinbarer. 

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Rifugio Friedrich August

I løpet av vår felles skikjøring besøker vi alltid favoritten Rifugio Friedrich August. Her blir man aldri skuffet. På deres solfylte terrasse kan man slå seg ned og nyte utsøkt pizza og vår absolutte favoritt: Pasta Carbonara.

 

Rifugio Fienile Monte

Fienile Monte er unik i sitt slag. Midt i bakken inntil Passo Sella og den kjente skiruten Sella Ronda ligger denne prisbelønte perlen. Her serveres førsteklasses italiensk mat og lokale viner. Kan bli et ganske dyrt besøk, men vel verdt det. 

 

 

Wine & Dine

Midt i landsbyen ligger Michelin-kroen Wine & Dine. Restauranten ser ut som en typisk alpehytte med rustikke tremøbler, men maten er alt annet enn rustikk. Her bys du på elegante retter med nye, inspirerende smaker og en spennende vinliste.

 

El Pael

El Pael er et annet must. Her serveres alt fra fantastisk pizza og lokale pastaretter til luksuriøs hjortecarpaccio, fritert ravioli og mør gjøkalvkjake. Eieren av restauranten er dessuten en av Italias fremste sommelierer.

 

Osteria La Montanara

Osteria La Montanara er en hyggelig restaurant midt i landsbyen, nært kirken. Den lille menyen er full av italienske spesialiteter, ostetallerkener, speke- og kjøttmat og pasta. Vellagd, rimelig og med hyggelig atmosfære.

 

Afterski & barer

Valentini

Liker du italienske viner må du besøke Valentini i løpet av oppholdet ditt. Vinbaren ligger i den gamle delen av landsbyen. 

 

 

Apres Ski Paradis

Vil du ha livlig afterski og dans skal du dra til Apres Ski Paradis. Her får du ekte afterski-stemning med skummende øl, Aperol og bra musikk. 

 

Rosengarten Aprés ski

Avslutt skidagen med live-musikk og noe godt å drikke på Rosengarten. Baren ligger midt i landsbyen der du kommer ned på ski.