Mat & drikke i Val Thorens

 

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle skireiser under vintern 2024.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31/8 på alle skireiser under vinteren 2024

Åpent kjøp til:

31/8

Mat & drikke i Val Thorens

Val Thorens er stedet som tilbyr alt. Her finnes hyggelige uteserveringer og dansevennlige klubber. Uansett om du bare vil småprate over et glass vin eller slå støvlene i taket finnes et sted for deg. Med byens 34 barer og nattklubber garanterer vi en fartsfylt uke, både i og utenfor pisten.

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Petit Ferme 

Med det beste fra både det franske og italienske kjøkken kan du forvente deg et hyggelig middagsbesøk med stemningsfull atmosfære. Restauranten er koselig innredet i alpin stil med rustikke detaljer.

 

Face West 

En uteservering i toppklasse med perfekt beliggenhet med utsikt over dalen. Tilbyr fantastisk lunsj men har også middagsservering. Fremst kjent for sin pizza som sies å være best i byen.

 

La Pause 

En restaurant i savoiisk stil som tilbyr bra mat med en moderne touch. Beliggende midt i byen er dette et populært tilholdssted for sultne gjester. Pass på å bestille bord i god tid!

 

Jean Sulpice 

Med sine to Michelin-stjerner er dette en av Val Thorens stoltheter. Restauranten ligger i Hotel L'Oxalys og serverer luksuriøs mat med fantastisk panoramautsikt. 

 

Afterski & barer

La Folie Douce 

Et av de mest kjente afterskistedene i hele Alpene og den høyest beliggende ”Open air” klubben i Europa. Kjente DJs spiller heftig housemusikk og champagnen flyter nede på det store dansegulvet. Dansere i alle mulige kostymer står på bordene, spiller saksofon og beveger seg i takt til musikken med en svimlende utsikt over Alpene i bakgrunnen. Leter man etter episk afterski i toppsjiktet, er det hit dere skal dra. 

 

Malaysia 

Midt i sentrum i Val Thorens finnes ifølge mange den beste klubben i byen, Malaysia. Ved første blikk ser det bare ut som en liten hytte, men la dere ikke lure av utsiden. Vel inne kommer dere til å forstå at dette er en av de største nattklubbene, som byr på liveband og DJs hver kveld.

 

Café Snesko 

Kanskje et av de mest populære afterskistedene i byen. Her finnes det livetrubadur og det ofte blir det dans på bordene. Afterskien her er svært lik den man kan finne i Østerrike.

 

The frog & Rostbeef 

En engelsk pub der storparten av gjestene er briter. Herlig atmosfære med høy gjestfrihet, dessuten kan man få oppleve ølkonkurranser på ordentlig.