Mat & drikke i Val Thorens

 

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Val Thorens

Val Thorens er stedet som tilbyr alt. Her finnes hyggelige uteserveringer og dansevennlige klubber. Uansett om du bare vil småprate over et glass vin eller slå støvlene i taket finnes et sted for deg. Med byens 34 barer og nattklubber garanterer vi en fartsfylt uke, både i og utenfor pisten.

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

Petit Ferme 

Med det beste fra både det franske og italienske kjøkken kan du forvente deg et hyggelig middagsbesøk med stemningsfull atmosfære. Restauranten er koselig innredet i alpin stil med rustikke detaljer.

 

Face West 

En uteservering i toppklasse med perfekt beliggenhet med utsikt over dalen. Tilbyr fantastisk lunsj men har også middagsservering. Fremst kjent for sin pizza som sies å være best i byen.

 

La Pause 

En restaurant i savoiisk stil som tilbyr bra mat med en moderne touch. Beliggende midt i byen er dette et populært tilholdssted for sultne gjester. Pass på å bestille bord i god tid!

 

Jean Sulpice 

Med sine to Michelin-stjerner er dette en av Val Thorens stoltheter. Restauranten ligger i Hotel L'Oxalys og serverer luksuriøs mat med fantastisk panoramautsikt. 

 

Afterski & barer

La Folie Douce 

Et av de mest kjente afterskistedene i hele Alpene og den høyest beliggende ”Open air” klubben i Europa. Kjente DJs spiller heftig housemusikk og champagnen flyter nede på det store dansegulvet. Dansere i alle mulige kostymer står på bordene, spiller saksofon og beveger seg i takt til musikken med en svimlende utsikt over Alpene i bakgrunnen. Leter man etter episk afterski i toppsjiktet, er det hit dere skal dra. 

 

Malaysia 

Midt i sentrum i Val Thorens finnes ifølge mange den beste klubben i byen, Malaysia. Ved første blikk ser det bare ut som en liten hytte, men la dere ikke lure av utsiden. Vel inne kommer dere til å forstå at dette er en av de største nattklubbene, som byr på liveband og DJs hver kveld.

 

Café Snesko 

Kanskje et av de mest populære afterskistedene i byen. Her finnes det livetrubadur og det ofte blir det dans på bordene. Afterskien her er svært lik den man kan finne i Østerrike.

 

The frog & Rostbeef 

En engelsk pub der storparten av gjestene er briter. Herlig atmosfære med høy gjestfrihet, dessuten kan man få oppleve ølkonkurranser på ordentlig.