Bilde

Village Montana

Val Thorens

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating 782 anmeldelse ›

”Ski-in/ski-out, egne, låsbare skiskap med varme. Rommelig leilighet med micro etc. Hyggelig resepsjon med sittegrupper, biljard og suvenirer. Nær butikker og sportsentrum.” Eva - feb 2016

”Har vendt tilbake til Montana i snart ti år, ideell plass å bo for større familier som søker god kvalitet. Ligger ved bakken og nær også restauranter og buktikker. Anbefales!” Jakob - apr 2017

”Utmerket besøk med varm gjestfrihet. Følte oss hjemme. Virkelig supert!” Pernille - apr 2017

Skiheis

0 m

Skibuss

50 m

Sentrum

350 m

Fra kr 10 254/person

Inkl. fly og boende

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 28.01.2023 med overnattning i to roms leilighet

Village Montana

Village Montana har perfekt beliggenhet ved heisen med ski in/ski out i den nedre delen av byen, Barer og restauranter, bakeri, dagligvarer og en velvære-avdeling (mot avgift) like ved. VIllage Montana har 300 senger og tilbyr leiligheter for 2-4 personer (32-45 kvm).

Leilighetene har kjøkkenkrok med komfyr, mikroovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffemaskin, brødrister og vannkoker, dusj og wc, hårtørker, håndklær og sengetøy (håndklær byttes midt i uken) samt rengjøring ved avreise er inkludert i våre priser.

Gratis Wi-Fi. Ved innsjekking må et depositum på 500€ betales inn, som tilbakebetales ved utsjekking. For deg som har bestilt pakkeløsningen Alpe Inclusive serveres middagene på en restaurant i nærheten av hotellet.

Derfor skal du velge Village Montana

God beliggenhet
Hyggelige leiligheter
Gratis Wi-Fi
Sengetøy/håndklær inkl.

Hotellfakta

Offisiell kategori
4 stjerner
Skiheis
0 m
Sentrum
350 m
Skibuss
50 m
Alpe Inclusive®
Ja
Balkong
Ja
Kredittkort godtas
Ja
Heis
Ja
Hårføner
Ja
Restaurant
Ja
Rom uten vegg-til-vegg-teppe
Ja
Skirom
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rom på Village Montana

Toromsleijlighed - 32 m2

Leilighet på ca. 32 kvm med et soverom med dobbelseng, oppholdsrom med kjøkkenkrok og en sovesofa for en person. Bad/dusj, wc, tv, Sengetøy og sluttrengjøring er inkludert, bortsett fra i kjøkkendel.

To roms leilighet - 35 m2

Leilighet på ca. 32 kvm med et soverom med dobbelseng, oppholdsrom med kjøkkenkrok og en sovealkove for to personer. Bad/dusj, wc, tv, Sengetøy og sluttrengjøring er inkludert, bortsett fra i kjøkkendel.

Treromslägenhet - 45 m2

Leilighet på ca. 45 kvm med to soverom med to senger i hvert. Oppholdsrom med spiseplass og sofa. Velutstyrt kjøkkenkrok. Bad/ dusj med separat wc og gratis Wi-Fi. Sengetøy og rengjøring ved avreise inkludert. Balkong

Treromslägenhet komfort - 45 m2

Leilighet på ca ca 45 m² med to soverom og et oppholdsrom med kjøkkenkrok og sovesofa for to personer. Bad/dusj, WC, TV, balkong, Sengetøy og sluttrengjøring er inkludert, bortsett fra i kjøkkendel.

Kart over Val Thorens

Gjestekarakterer
4,5 / 5
179 anmeldelse

  • Frokost
    3,59
  • Middag
    3,86

Ski-in/ski-out, egne, låsbare skiskap med varme. Rommelig leilighet med micro etc. Hyggelig resepsjon med sittegrupper, biljard og suvenirer. Nær butikker og sportsentrum.

Har vendt tilbake til Montana i snart ti år, ideell plass å bo for større familier som søker god kvalitet. Ligger ved bakken og nær også restauranter og buktikker. Anbefales!

Utmerket besøk med varm gjestfrihet. Følte oss hjemme. Virkelig supert!

Village Montana Trip Advisor Rating Image

782 vurderinger av TripAdvisors besøkere

Les mer

Medlemsvurdering

Utmerket
341
Veldig bra
295
Middels
91
Dårlig
39
Veldig dårlig
16

Totalvurdering

Beliggenhet
Location 4,5
Sovekvalitet
Sleep Quality 4
Rom
Rooms 4
Service
Service 4,5
Standard
Value 4
Renslighet
Cleanliness 4