Bilde

Chamois d'Or

Val Thorens

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating 217 anmeldelse ›

”Enkelt bosted men fantastisk beliggenhet som gir mye for pengene. Helt ok rom. Vi drar gjerne hit igjen. like ved bakken! Anbefales for alle som prioriterer skikjøring.” Isabella - mar 2017

”Perfekt for familieferie. Freshe og praktiske rom, rett ved bakkene. Personalet er vennlig og alltid tilgjengelig. ” Tuva - mar 2017

”Ligger like ved bakken og passer barnefamilier ekstra godt. Nær butikker, restauranter og skiskoler. Dessuten vakker utsikt. ” Mikkel - mar 2017

”Rolig og hyggelig sted å bo, nær alle bekvemmeligheter. Leilighetene er rene og relativt nyrenovert. Vi kommer gjerne hit igjen.” Kristian - feb 2017

Skiheis

100 m

Skibuss

50 m

Sentrum

350 m

Fra kr 5 438/person

Inkl. fly og boende

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 04.03.2023 med overnattning i toromsleilighet for 6 personer

Chamois d'Or

Chamois d'Or ligger ideelt til, like ved bakken og Péclet-heisen i den nedre delen av byen. Butikker og restauranter rett i nærheten. Chamois d´Or har 350 senger i studios og leiligheter for 4-6 personer.

Studio for 4 personer (24 kvm), med 2 senger i sovesofa og 2 i etasjeseng. 2-romsleiligheter for inntil 6 personer (30 kvm), 1 soverom med 2 senger, sovesofa for 2 i oppholdsrommet og kabin med etasjeseng for 2 personer.

Kjøkkenkrok med kjøl, komfyr, oppvaskmaskin, separat dusj og wc. Sengetøy og håndklær samt rengjøring ved avreise er inkludert i prisene våre. Gratis Wi-Fi. Ved innsjekking må et depositum på 500€ betales inn, som tilbakebetales ved utsjekking.  For deg som har bestilt pakkeløsningen Alpe Inclusive serveres middagene på en restaurant i nærheten av hotellet.

Derfor skal du velge Chamois d'Or

Rimelig
Perfekt beliggenhet
Vakker utsikt
Studio og leiligheter

Hotellfakta

Offisiell kategori
2 stjerner
Skiheis
100 m
Sentrum
350 m
Skibuss
50 m
Alpe Inclusive®
Ja
Balkong
Ja
Bar
Ja
Frokostsal
Ja
Restaurant
Ja
Skirom
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rom på Chamois d'Or

Toromsleilighet for 6 personer - 30 m2

Leilighet på ca. 30 kvm med et soverom med dobbelseng, en sovealkove med en køyeseng og et oppholdsrom med kjøkkenkrok og en sovesofa for to personer. Bad/dusj, wc, tv, balkong og gratis Wi-Fi. Sengetøy og sluttrengjøring er inkludert, bortsett fra i kjøkkendel.

Studio leilighet for 2 personer - 20 m2

Studioleilighet for to personer på ca 20 m². I leiligheten er det en fullt utstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin og et bad med dusj og toalett

Studio 2 personer - 24 m2

Studio på ca. 24 kvm med kombinert sove- og oppholdsrom med kjøkkenkrok og spiseplass. To soveplasser i sovesofa og en etasjeseng for to personer: Bad/dusj, separat wc, og gratis Wi-Fi. Sengetøy og rengjøring ved avreise inkludert bortsett fra i kjøkkendel.

Kart over Val Thorens

Gjestekarakterer
4,4 / 5
173 anmeldelse

  • Frokost
    2,61
  • Middag
    2,94

Enkelt bosted men fantastisk beliggenhet som gir mye for pengene. Helt ok rom. Vi drar gjerne hit igjen. like ved bakken! Anbefales for alle som prioriterer skikjøring.

Perfekt for familieferie. Freshe og praktiske rom, rett ved bakkene. Personalet er vennlig og alltid tilgjengelig.

Ligger like ved bakken og passer barnefamilier ekstra godt. Nær butikker, restauranter og skiskoler. Dessuten vakker utsikt.

Rolig og hyggelig sted å bo, nær alle bekvemmeligheter. Leilighetene er rene og relativt nyrenovert. Vi kommer gjerne hit igjen.

Chamois d'Or Trip Advisor Rating Image

217 vurderinger av TripAdvisors besøkere

Les mer

Medlemsvurdering

Utmerket
37
Veldig bra
83
Middels
57
Dårlig
16
Veldig dårlig
24

Totalvurdering

Beliggenhet
Location 4,5
Sovekvalitet
Sleep Quality 3
Rom
Rooms 3
Service
Service 3,5
Standard
Value 3,5
Renslighet
Cleanliness 3,5