Mat og moro i Serre Chevalier

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Mat & moro i Serre Chevalier

I Serre Chevalier finner du stor variasjon av restauranter både på og utenfor fjellet. Det franske kjøkkenet dominerer stedet men du finner også en stor del Italia og resten av verden rundt restaurantkvartalet.

Hele Serre Chevalier lunter av gårde i et behaglig tempo og her stresser man ikke i utide. Stedet er ikke kjent for uteliv men jammen finner du både afterski og et lite knippe nattklubber om det er ønskelig. Sett deg tilbake i solen på stemningsfulle Bar à Vin 1420 med et godt glass fransk rød, tapas og nyt Serre Chevalier når det er som best. 

Restauranter i Serre Chevalier

La Marotte

Familieeide La Marotte er et must om du besøker Serre Chevalier. En liten fransk restaurant der fokus ligger like mye på maten som på sjarmen og den hyggelige stemningen. Det anbefales å bestille bord. 

 

La Refuge

Ost og kjøtt på fransk manér. Fondue av ulike slag i svært gemyttlige og hjemmekoselige omgivelser. Restaurantens ostefondue er en spesialitet og anbefales varmt av andre gjester. 

 

Eau petit pont

And, lam, ost og mer and. En koselig fransk restaurant med et stort utvalg på menyen. Restauranten er liten og det er alltid masse folk i en avslappet og vennlig atmosfære. Så hyggelig at det er helt nødvendig å bestille bord på forhånd. 

 

 

Easy Valley

Som foodora bare på ski. Easy valley leverer den maten du har lyst på direkte til deg i bakken. Kult konsept som absolutt bør prøves!

 

Barer og afterski i Serre Chevalier

Bain Nordique

Afterski som du aldri opplevd det før. Ta med deg hele gjengen og få en privat badestamp og bestill inn en kald Kronenbourg eller en flaske med bobler. Avkobling og afterski på én gang!

 

Bar le Chazelay

Afterski på klassisk vis. Livemusik, dans på bordene og senere på kvelden DJ´s og nattklubb. Det serveres mat også – fra lunsj og utover kvelden.

 

La Grotte

Med livemusikk og underholdning på afterski er La Grotte et must om man er gira på fest. Her spiller lokale band, DJ´er og også kjente gjesteartister. La Grotte vet hvordan man fester og gjør det mer enn gjerne. Hver dag!