Underholdning og restauranter

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Mat og moro i Sestriere

Sestriere byr på en hel del rustikke restauranter, hytter og kaféer. De fleste serverer mat fra både Italia og Frankrike. F.eks. spesialiteter som gnocchi og raclette. Kvelden i Sestriere tilbyr flere puber, barer og diskoteker. Du kan forvente afterski med internasjonalt tilsnitt. 

Restauranter

Last Tango

En av de mest populære i byen. Koselig stemning med åpen peis. En liten meny som inkluderer flere lokale retter som lam, pasta og gnocchi. Her kan du også få fondue og raclette.

 

Vineria del Colle, Grand Hotel

Italiensk gourmetrestaurant med spesialiteter fra lokale Piemonte regionen. Her finnes også et enormt utvalg av viner, nærmere 8 000 flasker. Et selvsagt valg for finsmakeren!

 

Pinky Bar

En pub/restaurant. Hit går man om man vil ha en rask og velsmakende pizza. Utover kvelden kan du nyte et godt glass vin og ekte italiensk livemusikk.

 

Il Centro

Her serveres en av de beste stekene i byen. Menyen har en rekke ulike kjøttretter men det finnes også, som alltid i Italia, pasta og pizza på menyen. Rund av med en god dessert!

 

Barer och klubber

Gragote Fashion Café

Rett mellom heisene i enden av bakken ligger Gragote Fashion Café. Her er det stor afterski om ettermiddagen, både innen- og utendørs. Det spilles livemusikk på terrassen frem til 20.00!

 

Discoteca Tabata

En av få nattklubber i Sestriere. Men med plass til 1 500 personer så holder det og vel så det. Tabata inviterer regelmessig gjeste-DJs. Klubben ligger svært sentralt til rett under Grand Hotel. 

 

I.GLOO Ski Bar

Full fart, god mat og hyggelige drinker. Rett ved heisen lengst ned i byen finner du dette loungestedet som spiller bra musikk både innen- og utendørs. Kan varmt anbefale pizzaen i følge med en god italiensk pils.