Aktiviteter i Canazei

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Aktiviteter i Canazei

I løpet av skireisen til Canazei så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien! 
Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å r
inge oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Skiutflukt til Cortina

Bli med på en fantastisk dag til Hidden Valley. Vi drar først til Cortina d’Ampezzos skisystem Tofana og senere på ettermiddagen til Lagazuoi, starten på Hidden Valley. Vi kjører så den 8,5 km lange løypen ned mot Armentarola. Deretter snørekjører vi etter hester til Armentarola mot ca 3€ avgift og kjører gjennom Alta Badias skisystem til Corvara. Om ettermiddagen er det afterski i Corvara på L’Murin. En fantastisk utflukt som du ikke bør gå glipp av!

Bestil

Vinsmaking

Hva er vel en uke i et av verdens største vinland uten en vinsmaking? På El Pael arrangerer vi vinsmaking hver uke. Vinsmakingen holdes av sommelieren Roberto, som i løpet av en time forteller lidenskapelig om Canazei og vinkulturen der. Vi får teste 5 viner akkompagnert av lokalprodusert skinke & ost.

 

Bestil