Canazei - uendelig med skikjøring i hjertet av Dolomittene

I Canazei dyrker man fjellet og solen, og hit reiser folk fra hele verden for å oppleve magisk skikjøring og vakker natur. Byen ligger ideelt til, midt i verdens største skisystem: Dolomiti Superski. Dette enorme området består av 12 sammenknyttede skisteder, 1200 km løyper og 450 heiser. Fjellkjeden står på Unescos verdensarvliste for dens mektige alpetopper og storslåtte natur.

  • Verdens største skiområde
  • Koselig alpeby med sjarm
  • Storslagen natur
  • Variert skikjøring

Canazei er kjent for sine lange, brede og nøye preparerte bakker. Her kommer du raskt rundt i systemet, takket være det moderne og smidige heissystemet.

Den rike matkulturen er også en av årsakene til at mange velger å komme tilbake igjen og igjen til Canazei år etter år. Både i bakken og i byen er det rikelig med hyggelige restauranter, pizzeriaer og vinbarer som serverer lokale delikatesser fra Sør-Tyrol.

Løyper

1200

km løype

450 heiser

87 390 332

Høyde over havet 1450 m

Høyeste skikjøring 2958 m

Største fallhøyde 1508 m

Transfertid 2,45 h

Gjestekarakterer
4,7 / 5
1068 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Som vanlig kjempefornöyd ella alpetur med dere. Hatt en fantastisk uke med masse skisjöring i nydelig vär, god mat og drikke, trevlig hotell och flinke reiseledere. Gleder oss til neste tur med dere. Tusen takk!” Gry - mar 2019

”100% nöjd med guider, hoteskiforholf og vakker by. Fantasstisk reismål/ferie. Vil tilbake! Fellesvad i byn er et stort pluss...” Christin - feb 2019

”Canazei er et supert reisemål-midt i verdens störste skisystem!” Bengt - feb 2019

”Alt fungerte perfekt. Dyktige og serviceinstillte reiseledre som gjör en super jobb!” Berit - mar 2019

”kunnskapsrike og gode reiseledere!” Björn - jan 2019

Våre hotell i Canazei

Sorter etter

Kart over Canazei