Mat & drikke i Val Gardena

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Mat & drikke i Val Gardena

I Val Gardena møter du en perfekt miks av det livlige Østerrike og det vakre Italia. Her kan du få deg en real tyrolerschnitzel i følge med en lekker italiensk vin – det beste fra to verdener.

Det finnes et stort utvalg av barer, puber, caféer og restauranter i både bakken og landsbyen. Neden er noen av våre favoritter.

Fortsett til:
» Restauranter
» Afterski & barer

Restauranter

La Bula

Denne hyggelige, familieeide restaurant vet virkelig hvordan man lager mat med kjærlighet. Kokkenes lidenskap for ferske og lokale råvarer gjenspeiles i de lekre rettene. Smak på den hjemmelagde raviolien – du kommer ikke å bli skuffet!

 

Sal Fëur

I over 30 år har dette vært en av Val Gardenas stoltheter. Tradisjonelle retter og skikkelig bra pizza, eller hvorfor ikke bare et glass vin? I vinkjelleren deres finnes en mengde lokale viner fra regionen. Her finnes også en kaffebar om du er sugen på ekte italiensk espresso og noe søtt etter maten. 

 

Scoiattolo

Her serverer klassikere fra det beste av Syd-Tyrol. En svært anerkjent hotellrestaurant med mange returnerende gjester. 

 

Costabella

Et populært sted der vi anbefaler at du bestiller bord i tide. Personalet er kjempehyggelig og serverer god mat i rikelige porsjoner – vi kan love at du forlater restauranten mett og fornøyd. Pasta og pizza har aldri smakt så godt som akkurat her. 

 

Afterski & barer

Saltos Bar

Gira på bra afterski? Da har du funnet rett sted. Dette er en bar i koselig, alpin stil med moderne touch som passer for hele familien. Mot kvelden forvandles imidlertid den avslappede atmosfæren til en livlig partystemning der det garantert blir dansing. Temakvelder og events holdes her med jevne mellomrom.

 

Bar La Stua

Afterski med inspirasjon fra de østerrikske barene. Liveband, gode drinker og selvsagt støveldansing. På deres solglitrende terrasse parkerer mange seg med en Aperol Spritz etter en dag i skibakken.

 

Siglu Bar

Denne klubben, som både kan tas for å være en stor igloo eller discokule, byr på så vel afterski som full fest utover kvelden.