Aktiviteter i Val Gardena

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Aktiviteter i Val Gardena

I løpet av skireisen til Val Gardena så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien! 
Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å r
inge oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Frokost i soloppgang

Før byen har våknet beveger vi oss ut i mørket og tar heisen til toppstasjonen på Dantercepies. Her får vi en frokostbuffet al dente med panoramautsikt til den spektakulære soloppgangen blant Dolomittenes høye topper. Inkludert i prisen er heiskort (eget heiskort) og frokostbuffet.

pris per person

fra kr 460
Lägg till i bokning

Dagsutflukt til Hidden Valley

Bli med på en fantastisk dag til Hidden Valley. Vi drar først til Cortina d´Ampezzos skisystem Tofana og om ettermiddagen til Lagazuoi, ved inngangen til Hidden Valley. Vi kjører den 8,5 km lange løypa nedover i retning Armentarola. En del av strekningen blir vi trukket av hester mot en avgift på 2,5 euro og kjører gjennom Alta Badias skisystem til Corvara. Om ettermiddagen er det afterski i Corvara åå L´Murin. En fantastisk utflukt som du ikke bør gå glipp av!

Pris: 295 kr pr. barn (2-12 år)

fra kr 410
bestill

Carving Clinic

Benytt anledningen til å finpusse dine Carvingkunnskaper! Enten du er en dyktig kjører eller akkurat har begynt å lære deg det grunnleggende på ski er dette arrangementet svært lærerikt. På morgenen, i ca. 2 timer, kommer en utdannet skiinstruktør til å hjelpe deltakerne med å utvikle og finpusse sine Carvingteknikker.

pris per person

fra kr 410
bestill

Vinsmakning

Hva er vel en uke i et av verdens største vinland uten en vinsmaking? På Nives Restaurant & Winebar arrangerer vi vinsmaking hver uke. Den holdes av sommelieren Alex Linder, som i løpet av en times tid med stor innlevelse forteller om Val Gardena og dets vinkultur. Vi får prøvesmake tre røde og en hvitvin, og snacks serveres i tillegg.

pris per person

fra kr 410
Bestill

Helikoptertur

Opplev Dolomittenes ikoniske fjelltopper fra lufta. Vi flyr med helikopter over Sella og Sassolungo og turen varer i 15 minutter. En fantastisk opplevelse og noe som sterkt kan anbefales! Begrenset antall plasser.

Pris per person

fra kr 1 325
Bestill

Ukeoversikt for våre aktiviteter i Val Gardena

Merk at våre arrangementer på reisemålet ved lavt deltakerantall eller ulempelig vær kan bli innstilt eller bytte dag.
Dag Aktivitet Information
Måndag Vinsmakning 2 vite, 2 røde vin
Tirsdag Dagsutflukt Hidden Valley Inkl guide, transfer
Valfri Carving Clinic 2 timer med instruktør
Vil du legge til en aktivitet på reisen din?
Ring oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.