Aktiviteter i Val Gardena

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Aktiviteter i Val Gardena

I Val Gardena så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og aktiviteter sammen med våre guider som dere kan være med på i løpet av reisen.

Aktivitetene er veldig populære blant våre reisende, derfor anbefaler vi deg å bestille i forveien.  Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Frokost i soloppgang

Før byen har våknet beveger vi oss ut i mørket og tar heisen til toppstasjonen på Dantercepies. Her får vi en frokostbuffet al dente med panoramautsikt til den spektakulære soloppgangen blant Dolomittenes høye topper. Inkludert i prisen er heiskort (eget heiskort) og frokostbuffet.

Legg til i bestilling
Favorit!

Skiutflukt til Cortina

Bli med på en fantastisk dag til Cortina d´Ampezzos skisystem Tofana.Om ettermiddagen er det afterski i Corvara å L´Murin. En fantastisk utflukt som du ikke bør gå glipp av!

Legg til i bestilling

Carving Clinic

Benytt anledningen til å finpusse dine carvingkunnskaper! Enten du er en dyktig kjører eller akkurat har begynt å lære deg det grunnleggende på ski er dette arrangementet svært lærerikt. På morgenen, i ca. 2 timer, kommer en utdannet skiinstruktør til å hjelpe deltakerne med å utvikle og finpusse sine carvingteknikker.

Legg til i bestilling

Vinsmakning

Hva er vel en uke i et av verdens største vinland uten en vinsmaking? På Nives Restaurant & Winebar arrangerer vi vinsmaking hver uke. Den holdes av sommelieren Alex Linder, som i løpet av en times tid med stor innlevelse forteller om Val Gardena og dets vinkultur. Vi får prøvesmake tre røde og en hvitvin, og snacks serveres i tillegg.

Legg til i bestilling

Helikoptertur

Opplev Dolomittenes ikoniske fjelltopper fra lufta. Vi flyr med helikopter over Sella og Sassolungo og turen varer i 15 minutter. En fantastisk opplevelse og noe som sterkt kan anbefales! Begrenset antall plasser.

Legg til i bestilling