Aktiviteter i Val Gardena

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Aktiviteter i Val Gardena

I løpet av skireisen til Val Gardena så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien! 
Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å r
inge oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Frokost i soloppgang

Før byen har våknet beveger vi oss ut i mørket og tar heisen til toppstasjonen på Dantercepies. Her får vi en frokostbuffet al dente med panoramautsikt til den spektakulære soloppgangen blant Dolomittenes høye topper. Inkludert i prisen er heiskort (eget heiskort) og frokostbuffet.

Lägg till i bokning

Dagsutflukt til Hidden Valley

Bli med på en fantastisk dag til Hidden Valley. Vi drar først til Cortina d´Ampezzos skisystem Tofana og om ettermiddagen til Lagazuoi, ved inngangen til Hidden Valley. Vi kjører den 8,5 km lange løypa nedover i retning Armentarola. En del av strekningen blir vi trukket av hester mot en avgift på 2,5 euro og kjører gjennom Alta Badias skisystem til Corvara. Om ettermiddagen er det afterski i Corvara åå L´Murin. En fantastisk utflukt som du ikke bør gå glipp av!

bestill

Carving Clinic

Benytt anledningen til å finpusse dine carvingkunnskaper! Enten du er en dyktig kjører eller akkurat har begynt å lære deg det grunnleggende på ski er dette arrangementet svært lærerikt. På morgenen, i ca. 2 timer, kommer en utdannet skiinstruktør til å hjelpe deltakerne med å utvikle og finpusse sine carvingteknikker.

bestill

Vinsmakning

Hva er vel en uke i et av verdens største vinland uten en vinsmaking? På Nives Restaurant & Winebar arrangerer vi vinsmaking hver uke. Den holdes av sommelieren Alex Linder, som i løpet av en times tid med stor innlevelse forteller om Val Gardena og dets vinkultur. Vi får prøvesmake tre røde og en hvitvin, og snacks serveres i tillegg.

Bestill

Helikoptertur

Opplev Dolomittenes ikoniske fjelltopper fra lufta. Vi flyr med helikopter over Sella og Sassolungo og turen varer i 15 minutter. En fantastisk opplevelse og noe som sterkt kan anbefales! Begrenset antall plasser.

Bestill

Ukeoversikt for våre aktiviteter i Val Gardena

Merk at våre arrangementer på reisemålet ved lavt deltakerantall eller ulempelig vær kan bli innstilt eller bytte dag.
Dag Aktivitet Information
Måndag Vinsmakning 2 vite, 2 røde vin
Tirsdag Dagsutflukt Hidden Valley Inkl guide, transfer
Valfri Carving Clinic 2 timer med instruktør
Vil du legge til en aktivitet på reisen din?
Ring oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.