Bilde

Residence Antares

Val Gardena

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating

”Kjempebra leiligheter med fullt utstyrte kjøkken. Hotellet ligger nær alt og som gjest fikk man tilgang til nabohotellets spaområde. Kort sagt: veldig bra! ” Alexander - mar 2017

”Mindre en fem minutters gange til skiheisen og mange koselige restauranter. Behagelige og moderne rom, rent og flott og store bad. Variert og god frokost og middag. ” Martin - apr 2017

”Vi hadde en drømmeuke her! Fantastisk service og flotte rom. Vi ser fram til å komme tilbake! ” Eleonor - mar 2017

Skiheis

200 m

Sentrum

100 m

Fra kr 10 114/person

Inkl. fly og boende

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 07.01.2023 med overnattning i studio 4 personer

Residence Antares

Residence Antares ligger sentralt til, nær Ciampinoiliheisen og vegg i vegg med Hotel Antares. 90 senger og studios for 2-3 personer. Gjestene kan benytte Hotel Antares´ fasiliteter, bl.a. spa-avdelingen (mot avgift).

Rengjøring ved avreise er inkludert i prisen. Hvis man ønsker rengjøring og håndkle-bytte i løpet av uken, kan det kjøpes på stedet. Her serveres utvidet frokost.

Derfor skal du velge Residence Antares

Perfekt beliggenhet
Et steinkast fra skiheisen
Tilgang til spaavdeling
Fullt utstyrte leigligheter

Hotellfakta

Offisiell kategori
3 stjerner
Skiheis
200 m
Sentrum
100 m
Alpe Inclusive®
Ja
Balkong
Ja
Kredittkort godtas
Ja
Heis
Ja
Jacuzzi mot et gebyr
Ja
Badstue mot et gebyr
Ja
Skirom
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rom på Residence Antares

To roms leilighet - 32 m2

Toromsleilighet på ca. 32 kvm med et oppholdsrom med kjøkkenkrok, tv og sovesofa for to personer. Dessuten et soverom med dobbelseng. Bad/dusj, wc. Sengetøy og rengjøring ved avreise inkludert.

Femsengsleijlighed - 32 m2

Toromsleilighet på ca. 32 kvm med et oppholdsrom med kjøkkenkrok, tv og sovesofa for to personer. Dessuten et soverom med dobbelseng. Bad/dusj, wc. Sengetøy og rengjøring ved avreise inkludert.

Studio leilighet for 2 personer - 22 m2

Studio for to personer med dobbelseng i sengeskap, sittegruppe og kjøkkenkrok, tv, bad/dusj og wc. Sengetøy og sluttrengjøring er inkludert.

Enromsstudio 3 personer dusj/WC - 22 m2

Studio for to personer med dobbelseng i sengeskap, sovesofa sittegruppe og kjøkkenkrok, tv, bad/dusj og wc. Sengetøy og sluttrengjøring er inkludert.

Studio 4 personer - 22 m2

Studio for fire personer med dobbelseng i sengeskap, sovesofa sittegruppe og kjøkkenkrok, tv, bad/dusj og wc. Sengetøy og sluttrengjøring er inkludert.

Gjestekarakterer
4,4 / 5
194 anmeldelse

  • Frokost
    4,33
  • Middag
    4,5

Kjempebra leiligheter med fullt utstyrte kjøkken. Hotellet ligger nær alt og som gjest fikk man tilgang til nabohotellets spaområde. Kort sagt: veldig bra!

Mindre en fem minutters gange til skiheisen og mange koselige restauranter. Behagelige og moderne rom, rent og flott og store bad. Variert og god frokost og middag.

Vi hadde en drømmeuke her! Fantastisk service og flotte rom. Vi ser fram til å komme tilbake!