Mat og moro i Sauze d´Oulx

Sauze d’Oulx er en fullstendig genuin italiensk by med smågater som slynger seg gjennom sentrum og gamlebyen. Sauze d´Oulx har riktig god afterski og stort utvalg av vinbarer og puber. Og her er mer enn 30 restauranter å velge mellom, alt fra tradisjonelle pastarestauranter til luksuriøse gourmetrestauranter som serverer mat av ypperste klasse.

 

Restauranter

Del Falco

Del Falco er en av byens beste restauranter og drives av Vincent og Anette Hawkins. Her serveres suveren italiensk mat og menyen varierer helt etter dagens råvarer. Bordbestilling anbefales.

 

Sugo´s 

Byens beste pasta! På restaurant Sugo´s i gamlebyen serveres pasta i alle mulige former. Her serveres mye mat – perfekt etter en lang dag i bakken. Et godt tips er å dele en pasta på to!

 

Restaurang Naskira

Naskira ligger i Il Capricornos chalet-hotell midt i bakken. Her kan du nyte gourmetmat i unike fjellomgivelser og kjøkkenet har fått flere utmerkelser. På dagtid serveres en noe smalere meny, perfekt for å orke ettermiddagens skikjøring.

 

La Griglia

Midt i gamlebyen finner du La Griglia, en trapp ned i et koselig kjellerhvelv. Pizza, pasta og polenta står på menyen sammen med gode lokale viner fra regionen. Godt tips, prøv pizzaen når du er der!

 

Assietta

Hyggelig restaurant midt i byen der du serveres norditalienske spesialiteter både innen- og utendørs. Fra suveren pizza til gode fiske- og kjøttretter med et godt glass vin i solnedgangen, en bra middag helt enkelt!

 

Barer och klubber

Il Lampione

Lokalbefolkningens bar! Midt i gamlebyen finner du denne populære perlen. Med livlig stemning og gode viner og titt og ofte serveres ekte italiensk livemusikk.

 

Ghost bar

Rett nedenfor løypen som går helt ned til byen finner du Pub Ghost som er et gedigent afterskisted og en hyggelig pub. Her serveres kald italiensk pilsner og gode viner fra regionen. En antipasti til ølen er selvsagt! 

 

Paddy McGintys

En irsk pub i Italia. Her er det alltid god stemning i en hyggelig atmosfære. Utvalget av øl er enormt og bli ikke forbauset om det blir dans på bordene ut i de små timer.