Aktiviteter i Madonna di Campiglio

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Aktiviteter i Madonna di Campiglio

I løpet av skireisen til Madonna di Campiglio så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien! 
Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å r
inge oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Carving Clinic

Benytt anledningen til å finslipe dine carvingkunnskaper. Uansett om du er en dyktig carvingkjører eller har nettopp begynt å kjøre carving, så er dette arrangementet lærerikt. En profesjonell skilærer vil i løpet av ca. to timer hjelpe deltakerne til å videreutvikle deres carvingteknikk.

pris per person

fra kr 460
Bestill

Utflukt til Passo Tonale

Når dere har blitt godt kjent med Madonna di Campiglios skisystem er det, på onsdag, på tide å se seg om i Skirama Dolomiti! Utflukten til Passo Tonale er en heldagstur og vi leier en buss som vi tar i fra Madonna. Bussturen tar en time og vi ankommer Passo Tonale (1883 m.o.h.) rett etter kl.9. Systemet tilbyr skikjøring over tregrensen der store deler av systemet er oppbygget på solsiden. I Tonale når du det høyeste punktet i systemet Skirama Dolomiti, på Presena-breen (3054 m.o.h.). Tonales skisystem ble sammenbygd med Ponte di Legno(1256 m.o.h.) for noe år siden og her finner dere fine skogsløyper langs Cima Salimmos fjellside. 

Pris: 305 kr pr. barn (2-12 år)

fra kr 410
Bestill

Vinsmakning

Italia er som mange vet kjent for sine viner og for at dere skal kunne nyte dette arrangerer vi en vinsmaking. Vinsmakingen skjer på tirsdag på Ferrari Lounge Nabucco, helt inntil Piazza Righi. Milan, og det er vinbarens eier som har vinsmakingen. I 2 timer forteller han om vinene vi får smake. Hvor vinene er produsert, hva slags druer som brukes og hvordan vinene produseres. 5–6 viner står på programmet og de er både lokale (fra Trentinoregionen) samt fra andre områder i Italia. Vi får servert en del snacks til vinet, blant annet brød og parmesanost. Helt enkelt en perfekt avslutning på en vellykket skidag! 

pris per person

fra kr 380
Bestill

Ukeoversikt for våre aktiviteter i Bad Gastein

Merk at våre arrangementer på reisemålet ved lavt deltakerantall eller ulempelig vær kan bli innstilt eller bytte dag.
Dag Aktivitet Information
Tirsdag Vinsmakning 5 viner, ost och charkuterier
Onsdag Carving Clinic 2 timer med instruktør
Torsdag Utflukt Passo Tonnale Guide, transfer
Vil du legge til en aktivitet på reisen din?
Ring oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.